Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νέος προπονητής στον Εθνικό Γιαννιτσών ο Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης – Οι πρώτες δηλώσεις

Νέος προπονητής στον Εθνικό Γιαννιτσών ο Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης – Οι πρώτες δηλώσεις

Νέα εποχή ξεκινάει στον Εθνικό Γιαννιτσών. Μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ξεκίνησε ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν και νέος προπονητής θα είναι ο Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης.

Ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Γουμένισσα και στη συνέχεια βρέθηκε στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, όπου έκατσε 4 χρονιές και κατέκτησε 2 σερί πρωταθλήματος, βγάζοντας την ομάδα στην Δ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχοντας μία πολύ καλή συνεργασία με τους ανθρώπους που δούλεψε, όπως δήλωσε ο ίδιος. Στη συνέχεια πέρασε από τον πάγκο του Άρη Αμπελειών και πέρσι αφοσιώθηκε στις ακαδημίες του Εθνικού.

Ο Εθνικός ήταν και η ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, για να μεταβεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου αγωνίστηκε για 5 σεζόν. Στη συνέχεια έπαιξε στους Αμπελόκηπους (Γ΄ Εθνική), τον Κιλκισιακό (Γ΄ Εθνική), και τον Απόλλων Καλαμαριάς (Β΄ Εθνική) πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α΄ Εθνική. Ένας σοβαρός τραυματισμός όμως τον κράτησε πίσω και στη συνέχεια ήρθε για ακόμα 3 χρόνια στην Αναγέννηση, έπαιξε μία σεζόν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γουμένισσα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με τους ανθρώπους του Εθνικού, ο Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί επιστρέφω έπειτα από 20 χρόνια στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω μπάλα. Είναι ιδιαίτερη τιμή που με εμπιστεύτηκαν τα παιδιά. Θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα η οποία θα είναι ανταγωνιστική και πάνω απ’ όλα θα εκπέμπει υγεία. Μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία ελπίζουμε να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, έχουμε χρόνο για να καλύψουμε τα κενά, ώστε να δουλέψουμε σκληρά μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».

Από τη μεριά του ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού, Ηλίας Πανίδης, καλωσόρισε τον Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη, ευχαρίστησε τον Φώτη Μητσάκη για τις υπηρεσίες του τα προηγούμενα χρόνια και έθεσε τους στόχους της επόμενης σεζόν.

«Καταρχάς θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα μας τον Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Να έχουμε μια ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και επίσης και ευχηθώ να μην ζήσουμε τις περσινές κωμικοτραγικές καταστάσεις και να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το πλάνο μας στο έπακρο.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φώτη Μητσάκη για όλα αυτά που προσέφερε στην ομάδα. Η πόρτα του Εθνικού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Φώτη.

Φέτος ο Εθνικός αλλάζει ρότα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής, γιατί αυτά είναι το μέλλον μας. Ο Πολυχρόνης θεωρώ πως είναι η καταλληλότερη επιλογή, καθώς είναι εν ενεργεία προπονητής των ακαδημιών μας και έτσι έχει άμεση γνώση του υλικού και των προοπτικών που υπάρχουν, ώστε ο Εθνικός να αξιοποιήσει τα τμήματα υποδομής του.

Το μπάτζετ φέτος θα είναι σαφές μειωμένο, αλλά με τους παίκτες που θα αποκτήσουμε και σε συνδυασμό με τα παιδιά που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ, είμαι σίγουρος ότι ο Εθνικός θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, όπως άλλωστε το επιβάλλει η ιστορία του».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου