Thursday, 25 April, 2024

Νίκη Αξού – Μ.Α. Άρσενίου 0-1

Νίκη Αξού – Μ.Α. Άρσενίου 0-1

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Αρσένι, κερδίζοντας δύσκολα στην Αξό την τοπική ομάδα με σκορ 0-1 και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας ήταν δυνατός, με λίγες καλές στιγμές στις δύο εστίες, οι ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα όποιος πετύχαινε το πρώτο γκολ θα έφευγε νικητής από το γήπεδο. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βγαίνουν απειλητικά με αντεπιθέσεις στην αντίπαλη εστία.

Φάσεις και γκολ:

Στο 24΄ πρώτη καλή φάση του αγώνα, ο Δημητριάδης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξία και ο έμπειρος Ευθύμης Καρυπίδης με κοντινό σουτ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Στο 39΄ ο Τζεβελέκης από καλή θέση πλάσαρε λίγο άουτ.
Στο 69΄ ο Τζεβελέκης εκτέλεσε φάουλ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 89΄ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Γιάννης Μιχαηλίδης του Αρσενίου.
Πολύ καλή η διαιτησία από τους Μιχαηλίδη, Δεμερτζή, Κουπαράνη.

Νίκη Αξού (Τσιρογιάννης): Ζαχαριάδης, Δημητριάδης Γ. (46΄ Πασσαλής), Μιχαήλοβ (71΄ Ανδρίτσος), Σταυρίδης, Καρατσαλίδης, Ουρούτσι, Σάρρα (83΄ Τρελόπουλος), Αβτζόγλου, Τζεβελέκης, Δημητριάδης Μ., Παντζαρτζής.

Μ.Α. Αρσενίου (Αλεξανδρίδης): Καρυπίδης Γ., Χατζηλιάδης, Γεωργιάδης, Παπαγεωργίου, Κωνσταντινίδης, Γάτσος Μ., Καρυπίδης Ε., Γάτσος Γ. (85΄ Τσαούσης), Σαρίδης, Γκοτζαμανίδης (52΄ Μιχαηλίδης), Δημητριάδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου