Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκος Αντωνάς: «Καθοριστικά τα δύο επόμενα παιχνίδια»

Νίκος Αντωνάς: «Καθοριστικά τα δύο επόμενα παιχνίδια»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα στον αγώνα με την Κρύα Βρύση εμφανίστηκε Νίκος Αντωνάς. Με δηλώσεις του στον «Λόγο της Πέλλας» ο προπονητής του Ολυμπιακού Γαλατάδων υπερθεμάτισε την κρισιμότητα των δύο επόμενων αγωνιστικών για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

Για την αναμέτρηση με την Κρύα Βρύση: «Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. H διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ήρθαμε να παίξουμε και ότι θετικό πρόκυπτε θα ήταν ευχάριστο. Ήμαστε μια ομάδα που παλεύει να σωθεί και είναι άλλα παιχνίδια που πρέπει να παλέψουμε και να ψάξουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Τα ματς με Δόξα Ριζού και Όλυμπο Αψάλου είναι καθοριστικά για την πορεία της ομάδας. Έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Όμως για να πάρεις ένα αποτέλεσμα πρέπει να συνδυαστούν η προσπάθεια με λίγο τύχη που είναι απαραίτητη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να βρούμε τον δρόμο μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου