Saturday, 20 April, 2024

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το διεθνές φιλικό του Εθνικού Γιαννιτσών με την Moravac Mrštane

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το διεθνές φιλικό του Εθνικού Γιαννιτσών με την Moravac Mrštane

Νικήτρια με 1-0 αναδείχθηκε η Moravac Mrštane στο διεθνές φιλικό με τον Εθνικό Γιαννιτσών στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας. Η σερβική ομάδα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική της χώρας της και προετοιμάζεται για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Moravac, Γκόραν Νίκολιτς, μίλησε στον «Λόγο της Πέλλας» για το φιλικό και τον ρόλο του μεταφραστή είχε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σλάνταν Σπάσιτς.

17

Για το παιχνίδι και την ομάδα του Εθνικού: «Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας καθώς υπάρχει διακοπή δύο μηνών στο μας. Το ευχάριστο είναι ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος ποδοσφαιριστής. Έγινε ένα καλό ματς και από τις δύο ομάδες, ο αντίπαλος ήταν ανταγωνιστικός».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Εθνικού: «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν αφοσιωμένος στο τι έκαναν οι δικοί μου παίκτες, αλλά αυτός που ξεχώρισα ήταν με το νούμερο 21 (σ.σ. Μάριος Τζάτζης)».

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας: «Έχουμε κάνει κάποια φιλικά μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, με Καμπανιακό και Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ αύριο παίζουμε στην Αριδαία».

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  18 19 20 21 22 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου