Wednesday, 24 April, 2024

Πρωταθλητής ο Άρης Αμπελειών

Πρωταθλητής ο Άρης Αμπελειών

Την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του και μάλιστα ως πρωταθλητής πανηγύρισε ο Άρης Αμπελειών μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Φιλίππου Γιαννιτσών. Μία άνοδος που ήρθε απόλυτα δίκαια, μιας και ήταν η πιο σταθερή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Α ερασιτεχνικής, άντεξε στην πίεση των τελευταίων αγωνιστικών και κέρδισε στον δεύτερο γύρο Σταυροδρόμι και Π. Μυλότοπο που ήταν οι συνδιεκδικητές για τον τίτλο.

Στο σημερινό παιχνίδι το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Αρβανιτόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια, αφού άδειασε τον αμυντικό και πλάσαρε σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κίτσο, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Στο δεύτερο μέρος οι Αμπελειές μπήκαν δυνατά και στο 60΄ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Σιδώρη να κάνει την προβολή από κοντά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αρβανιτόπουλου και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι άνθρωποι του Πενταπλατάνου είχαν πολλά παράπονα από τον Ατζαμιδάκη, ο οποίος απέβαλε τον Κίτσο στο 75΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ με το Λυκόστομο.

Αύριο θα υπάρξει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου