Thursday, 25 April, 2024

Σε ρυθμούς μπαράζ ο Απόλλων Κρ. Βρύσης

Σε ρυθμούς μπαράζ ο Απόλλων Κρ. Βρύσης

Στους ρυθμούς των αγώνων μπαράζ βρίσκεται από χθες ο Απόλλων μετά την 5ήμερη άδεια που έδωσε ο Βαγγέλης Ντίσιος σε όλη την ομάδα.
Ξεκινάει πλέον ο δεύτερος και πιο κρίσιμος κύκλος για την φετινή αγωνιστική σεζόν με την ομάδα να έχει 25 ημέρες προετοιμασίας για τους 6 δύσκολους αγώνες των μπαράζ.

Ήδη γίνονται προσπάθειες για να κλειστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μέσα στην Κρύα Βρύση πιθανότατα με ομάδα Β΄ Εθνικής (θ΄ ακολουθήσουν ένα ή δύο ακόμα) στο οποίο θα δοθεί και πανηγυρικός χαρακτήρας αφού θ΄ απονεμηθεί και το κύπελλο του πρωταθλητή εκ μέρους της Ε.Π.Σ. Πέλλας. Για το φιλικό παιχνίδι θα εκδώσει η ομάδας νέα ανακοίνωση τις επόμενες ώρες.

Να ενημερώσουμε για μία ακόμη φορά τους φίλους της ομάδας ότι έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι κάρτες διαρκείας για τους αγώνες μπαράζ που κοστίζουν 20 ευρώ, καλώντας όλο τον κόσμο να τις προμηθευτεί, ενισχύοντας τόσο τον σύλλογο, αλλά και έχοντας την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες πολύ πιο οικονομικά από το απλό εισιτήριο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου