Friday, 19 April, 2024

Φώτης Μητσάκης «Έκαναν υπερπροσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μου»

Φώτης Μητσάκης «Έκαναν υπερπροσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα με 2-1 από τον Αλμωπό εμφανίστηκε ο Φώτης Μητσάκης. Ο προπονητής του Εθνικού στάθηκε στην γρήγορη αποβολή του Τσάλμα, που έκρινε όπως τόνισε και την αναμέτρηση.

Για την απόδοση των παικτών του: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έκαναν υπερπροσπάθεια και αυτή είναι η εμφάνιση που αρμόζει στην ιστορία του Εθνικού, σε αντίθεση με αυτά που λέγαμε μετά το ματς με την Πέλλα. Αποδείξαμε ότι έπρεπε να βρισκόμασταν στην 4αδα, αλλά για λόγους που όλοι ξέρουμε και είδαμε στα γήπεδα, είμαστε εκτός».

Για την φάση που έκρινε το ματς: «Ο διαιτητής έκρινε ότι τα δύο μαρκαρίσματα του Τσάλμα στο πέμπτο και το δέκατο λεπτό δικαιολογούσαν δύο κίτρινες κάρτες. Εκεί κρίθηκε και η αναμέτρηση. Από κει και πέρα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, σταθήκαμε καλά αλλά ως εκεί».

Για το στόχο του Εθνικού στα τελευταία παιχνίδια: «Κοιτάμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά και όσες εμπειρίες πάρουν στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι προς όφελός τους. Το έχουμε ξαναπεί ότι η φανέλα του Εθνικού είναι βαριά και οι παίκτες που την φοράνε πρέπει να στέκονται στο ύψος τους».

Για τη μάχη που γίνεται στις πρώτες θέσεις: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη. Πιστεύω πως δύο από τις τέσσερις ομάδες έχουν το προβάδισμα. Προσωπικά  δε με απασχολεί αυτό, παρά μόνο η ομάδα μου που είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο μισό και παραπάνω πρωτάθλημα, αλλά βρέθηκε εκτός στόχων».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου