Thursday, 25 April, 2024

Άρης Αμπελειών – Δόξα Εξαπλατάνου 2-4 (photos)

Άρης Αμπελειών – Δόξα Εξαπλατάνου 2-4 (photos)

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο των Αμπελειών, η Δόξα Εξαπλατάνου πήρε σπουδαίο διπλό με σκορ 2-4 επί του τοπικού Άρη και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η ομάδα των Αμπελειών ισοβαθμεί πλέον στην 10η θέση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το παιχνίδι είχε από το ξεκίνημα αρκετά καλό ρυθμό και το ημίχρονο έληξε με τέσσερα τέρματα (2-2), ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με σκοπό να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις όπως και έγινε. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Καρράς (Αμπελειές) και Τσόλκας (Εξαπλάτανος. Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα των Αργυρού, Δέλιου και Μίσκου.

Φάσεις και γκολ:
14΄ Γκολ για τις Αμπελειές με τον Μάλαμα να βρίσκει πολύ ωραία τον Παπαστεργίου στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έγινε το 1-0.
28΄ Ο Μάλαμας βγάζει τετ α τετ τον Αρβανιτόπουλο, αλλά το πλασέ του πάει πάνω στον τερματοφύλακα.
29΄ Στην αμέσως επόμενη φάση ο Εξαπλατάνος ισοφαρίζει με φοβερό βολέ του Ιωαννίδη, έπειτα από σέντρα του Βασίλη Τσόρμπα.
31΄ Ο Ιωαννίδης κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Λαμπρόπουλος δε μπορεί να μπλοκάρει και ο Βασίλης Τσόρμπας από κοντά κάνει το 1-2.
37΄ Ο Παπαστεργίου κάνει τη σέντρα από αριστερά και ο Σιδώρης με πολύ ωραία κίνηση φέρνει τη μπάλα μπροστά και ισοφαρίζει σε 2-2.
51΄ Για ακόμα μία φορά ο Μάλαμας βγάζει σε πλεονεκτική θέση συμπαίκτη του, αλλά το σουτ το Σιδώρη έδιωξε σε κόρνερ ο Δημητριάδης.
62΄ Μετά από στραβοκλωτσιά του Βασίλη Τσόρμπα από μακρινή απόσταση η μπάλα πηγαίνει στη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής και από εκεί ο Θωμάς Γ. με σουτ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 2-3.
74΄ Μετά από αψιμαχία του Θάνου με τον Τσόλκα ο Αργυρός δείχνει σωστά από μία κίτρινη κάρτα, με τον Τσόλκα να αποβάλλεται καθώς είχε ήδη κάρτα.
81΄ Στην αντεπίθεση ο Ουζούνης παίρνει τη μπάλα από το κέντρο, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και αφού αποφεύγει τον αντίπαλό του, πλασάρει σωστά για το 2-4.
84΄ Ο Καρράς δέχεται σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο τάκλιν στον τερματοφύλακα.
89΄ Καλό σουτ του Μάλαμα με τον Δημητριάδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Άρης Αμπελειών (Γιάννης Γυριχίδης): Λαμπρόπουλος, Βουζβούρης, Μάλαμας, Καρράς, Αλτής (79΄ Θάνος), Παπαστεργίου, Σαββίδης, Τόσιος (57΄ Γρηγορίου), Τόπκας (79΄ Παπαδόπουλος), Αρβανιτόπουλος, Σιδώρης.

Δόξα Εξαπλατάνου (Αντώνης Σαπουντζής): Δημητριάδης, Θωμάς Λ., Κουντουράς, Ηλιάδης, Τσόρμπας Ε., Κοντακτσής, Ουζούνης, Παρτσανάκης (59΄ Θωμάς Γ.), Τσόλκας, Τσόρμπας Β., Ιωαννίδης.

DSC_0177 DSC_0178 DSC_0180 DSC_0181 DSC_0185 DSC_0186 DSC_0193

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου