Thursday, 28 March, 2024

Άρης Παλαιφύτου – Δόξα Μελισσίου 0 -3

Mετά από εκπληκτική εμφάνιση η πρωτοπόρος ΔΟΞΑ πέρασε με άνεση από τη δυνατή έδρα του ισχυρού φέτος ΑΡΗ Παλαιφύτου με σκορ 0-3, διευρύνοντας τη διαφορά  από το δεύτερο της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν πιο προσεκτικοί και εύστοχοι στις 20 και πλέον τελικές προσπάθειες, που δημιούργησαν.

   Με το ξεκίνημα του αγώνα, η Δόξα μπήκε δυνατά και στο 5΄ άνοιξε το σκορ με το Μαμή. Έχοντας την εδαφική υπεροχή και την κατοχή, συνέχισε να σφυροκοπεί την εστία των γηπεδούχων και τελικά στο 35΄ και πάλι με το Μαμή, διπλασίασε τα τέρματα.

  Στο Β΄ μέρος οι πρωτοπόροι, είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέδωσαν εξαιρετικό ποδοσφαιρο, επιβεβαιώνοντας ότι δικαιολογημένα είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α1 και στο 80΄ έκαναν το 0-3,  με γκολ, του εκπληκτικού, σήμερα, Χαρμάνα.

  Ο διαιτητής του αγώνα κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ  Μ. άριστος.

Κορυφαίοι των νικητών οι Βερβελές, Φωστηρόπουλος, Ζέκο, Σωτηριάδης, Ραμπούσης, Μαμής και Χαρμάνας

   Η σύνθεση των νικητών: (Σ Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Κέρτος, Φωστηρόπουλος, Ραμπούσης (Δούμος), Βερβελές, Σωτηριάδης, Ζέκος Χαρμάνας (Σέλγκου), Μαμής και Ρομάντσης (Βιάνας).

Άρης Παλαιφύτου – Δόξα Μελισσίου 0 -3

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου