Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έμεινε όρθιος στην Έδεσσα ο Εθνικός Γιαννιτσών

Έμεινε όρθιος στην Έδεσσα ο Εθνικός Γιαννιτσών

Σπουδαίο παιχνίδι παρά το τελικό 0-0 διεξήχθη στο γήπεδο της Έδεσσας, όπου ο Εδεσσαϊκός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο, ενώ θα μπορούσε να φύγει και με τους τρεις βαθμούς. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο άσχημος τραυματισμός του Πετρόφ, που υπέστη ρήξη συνδέσμου ωμοπλάτης.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου είχαν την κατοχή από το πρώτο λεπτό, βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε πιο παθητικό ρόλο και με ξεκάθαρη πρόθεση να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 28΄ όταν ο Σαββαΐδης έκανε τη σέντρα και ο Λαφαζανίδης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά. Ο Εθνικός απάντησε με τον Γκουγκουλούδη να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή και να πιάνει τα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατρατσέα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 49΄ έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία με τους Λαφαζανίδη και Μεταξά. Όσο περνούσε η ώρα ο Εθνικός γινόταν όλο και πιο κινητικός στην επίθεση, μετά και την αλλαγή σχήματος του Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη. Στο 60΄ ο Κηλίκης απείλησε αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό μέσα από την περιοχή και στο 66΄ ο Μεταξάς είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 73΄ και 76΄ ο Εθνικός έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Καπουσούζη, ο οποίος «πάλευε» με δύο και τρεις αμυντικούς, να φεύγει από τα δεξιά και να μπαίνει στην περιοχή, με τον Κατρατσεά και τις δύο φορές να διώχνει με υπερένταση. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με τον Εδεσσαϊκός να έχει την κατοχή, χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία, παρά τη συνεχή πίεση και τον Εθνικό να καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Εδεσσαϊκός (Βαγγέλης Ντίσιος): Κατρατσέας, Σαββαΐδης, Μεταξάς, Πετρόφ (36΄ Χότζιας, 79΄ Ρέντης), Παπαηλίας, Βοτάρης, Λαφαζανίδης, Παλημάνης (46΄ Μουλάς), Πούπης, Τζούρτζος, Δημητριάδης.

Εθνικός Γιαννιτσών (Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης): Αναστασιάδης, Βασιλειάδης, Γρηγοριάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Γκουγκουλούδης, Μαραντίδης, Παπαδόπουλος (55΄ Τερζής), Κηλίκης, Ζαμίδης, Καπουσούζης (88΄ Τοπαλίδης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου