Thursday, 28 March, 2024

Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης 1 – 0 για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας

Με ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό αγώνα μέσα στην Κρύα Βρύση κύλησε το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου

μέσα στην Αριδαία με τον Απόλλωνα να κάνει εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Αλμωπό της Γ΄ Εθνικής. Παρ΄όλα τα πολλά προβλήματα των Κρυαβρυσιώτων η ομάδα έδειξε πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα είχε μάλιστα τις ευκαιρίες να πετύχει πρώτη κάποιο τέρμα ενώ δέχθηκε το μοναδικό από μία στυμμένη φάση κόρνερ.

Όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό αγώνα που δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία του, αλλά σίγουρα θα γίνει εντός του Ιανουαρίου.

24ο μετά από εκτέλεσει φάουλ στο δεύτερο δοκάρι ο Τσιρακίδης από καλή θέση και ολομόναχος θα στείλει υν μπάλα ελάχιστα δίπλα από κάθετο δοκάρι.

31ο ο Ζαφειρίου με ωραίο ανάποδο ψαλίδι μέσα από την μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35ο σε μία αντεπίθεση του Απόλλωνα ο Καραγιάννης θα βρεθεί μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή με πλάτη προς την εστία αλλά το γυριστό του σουτ θα φύγει άουτ.

43ο θα εκτελεστεί κόρνερ με την μπάλα, να μην μπορούν να την απομακρύνουν μέσα από την μικρή περιοχή οι Απόλλωνιστες δίνοντας την ευκαιρία στον Σενεγαλέζο Μεντί με κοντινή προβολή να πετύχει το μοναδικό τέρμα του αγώνα. 43ο ο Παπαδημητρίου είχε κεφαλιά στον πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Σκαπέρδα.

Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις εκτός από το 78ο όπου ο Μεντής θα φύγει στην αντεπίθεση πλασάροντας τον εξελθόντα Σκαπέρδα, αλλά ο Γαβριηλίδης που τον ακλουθούσε θα προλάβει την μπάλα απομακρύνοντας την από την εστία του.

Στο 58ο υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή για μία διένεξη που υπήρξε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και την είσοδο παραγόντων, μετά από μία αγκωνιά που έριξε ο Μεντί πάνω στον Μιχαηλίδη τον οποίο και κιτρίνισε ο διαιτητής, ενώ στην συνέχεια έγινε και αλλαγή από τον προπονητή του προφανώς για να τον προστατέψει.

Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη με επόπτες τους κ.κ. Αρεστή, Πίλτση καλή σε γενικές γραμμές προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες του αγώνα.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ): Καραγιαννίδης, Σαμαρόπουλος, Τσόλκας (65ο Ιορδανίδης), Πολύζος, Μούλας, Μεντής, Thoria (79ο Dushku), Μιχαηλίδης, Στογιαννίδης (89o Kullafi), Mendy (56ο Χαρίσης), Παπαδημητρίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Μπρέγου, Τσιρακίδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Ζαφειρίου, Κααραγιάννης, Καραφουλίδης, Μποζίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου