Friday, 19 April, 2024

Ανώτερος ο Φίλιππος Γιαννιτσών κέρδισε την παραμονή στην Α΄ κατηγορία (photos)

Ανώτερος ο Φίλιππος Γιαννιτσών κέρδισε την παραμονή στην Α΄ κατηγορία (photos)

Την παραμονή στην Α΄ ερασιτεχνική μέσω του μπαράζ εξασφάλισε ο Φίλιππος Γιαννιτσών, που επικράτησε σε νοκ άουτ παιχνίδι της Ένωσης Τσάκων με 3-0 στο γήπεδο της Αψάλου. Την επόμενη σεζόν η ομάδα των Τσάκων θα αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο με πολλά νεύρα και αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα και να κάνουν σωστή διαχείριση του αγώνα, πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι δεν φάνηκαν απειλητικοί σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, παρά μόνο σε κάποιες περιπτώσεις από στημένες φάσεις.

Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα των Μαυρίδη, Κουπαράνη και Πίλτση.

Φάσεις και γκολ:
10΄ Ο Καρυπίδης θα πάρει από αριστερά τη μπάλα, θα φτάσει μέχρι την εστία και θα πλασάρει σωστά για το 0-1.
40΄ Απευθείας εκτέλεση του Ιωάννου, ο Νίκου διώχνει με τις γροθιές και στην επαναφορά ο Αθανασίου δεν θα καταφέρει να σκοράρει.
51΄ Ο Τερζής βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ντότα ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-2.
64΄ Ο Μαυρίδης αποβάλει τους Φουντουκίδη και Ρήγα μετά από μία διεκδίκηση στο κέντρο και μεταξύ τους αψιμαχία.
75΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ορτζάνης δεν κατάφερε με κεφαλιά από κοντινή απόσταση να μειώσει σε 1-2 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
88΄ Ο Καρυπίδης θα εκτελέσει το φάουλ, ο Μπελητάσιος δε μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και με κεφαλιά ο Κοπαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ένωση Τσάκων: Μπελητάσιος, Γρηγοριάδης, Ταγγίδης, Χατζηγρηγορίου, Οξούζογλου (81΄ Πέτσος), Σινάπης, Μπέλιος, Δούδης (40΄ Φουντουκίδης), Ιωάννου (68΄ Δέλλιος), Ορτζάνης, Αθανασίου.

Φίλιππος Γιαννιτσών: Νίκου, Αλεξανδρίδης, Γρηγοριάδης, Ραμπούσης, Βλάχος, Ρήγας, Σέχι, Πελτέκης (87΄ Ξανθόπουλος), Τερζής (81΄ Χαχαμίδης), Καρυπίδης, Ντότας (70΄ Κοπαλίδης).

DSC_0005 DSC_0007 DSC_0014 DSC_0022 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0031 DSC_0036 DSC_0038 DSC_0039

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου