Thursday, 18 April, 2024

ΑΠΕ Λαγκαδά-ΑΣ Γιαννιτσά 1-3

Επιβλητική εμφάνιση και σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά, που κέρδισε με 1-3, μέσα στον Λαγκαδά την τοπική ομάδα, στο ντεμπούτο του Τίμο Καβακά

στον Πάγκο των Γιαννιτσών.
Η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε στο σκορ και έλεγχε πλήρως τον αγώνα μέχρι το 30´ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Λαγκαδάς πίεσε και ισοφάρισε στο 4´ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν η ομάδα του Α.Σ.Γιαννιτσά, που επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, πέτυχε 2 ακόμα γκολ και έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες να δώσει τεράστιες διαστάσεις στη ήδη εντυπωσιακή νίκη της.
Η ομάδα μας μετά τη νίκη σκαρφάλωσε στην κορυφή της Γ´ εθνικής σε τριπλή ισοβαθμία.
Στο 24´ ο Παντελίδης θα κερδίσει το πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του, το εκτέλεσε ο Ζουρκος και 1-0.
στο 3´ προς 4´ των καθυστερήσεων μετά από κόρνερ του Λαγκαδά και σύγχυση στην περιοχή των Γιαννιτσών, ο Τσότρας με τακουνάκι θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των Γιαννιτσών.
Στο 55´ ο Χουσεηνογλου θα γίνει αποδέκτης της μπάλας μετά από έξοχη πάσα του Παντελίδη και με εντυπωσιακή κούρσα και εντυπωσιακό τελείωμα, δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή θα πετύχει το 1-2.
Στο 80´ φάουλ θα κερδίσουν οι παίκτες των Γιαννιτσών και με έξοχη εκτέλεση του Ζούρκο θα γίνει το τελικό 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν και άλλο τον δείκτη του σκορ.
ΑΠΕ Λαγκαδά Ταταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσίοτρας, Σαμουηλίδης, Πολυζωίδης, Ατζαμίδης (58´ Βλαχόπουλος), Βόσδου, Καραγκούνης, Κυζερίδης (73´Συμεωνίδης, Βασναφέρης.
Α.Σ. Γιαννιτσά (Καβακάς) Κύρου, Shera, Παπασυμεών, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Ζαρογιάννης (67´ Μπαμπαλής), Κοβάτσης (50 Χουσεηνογλου), Κοτσαρίδης (46 Λτ. Μουρίκι), Ευθυμιάδης (78´ Πετραϊ), Ζούρκος, Παντελίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου