Friday, 19 April, 2024

Απόλλων Κρ. Βρύσης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1 – 1

Απόλλων Κρ. Βρύσης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1 – 1

Νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε χθες ο Απόλλων μέσα στην Κρύα Βρύση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και το τεστ κρίνεται πετυχημένο. Το τελικό αποτέλεσμα έληξε 1 – 1 με τον Απόλλωνα να έχει καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Νίκος Παπανώτας προσπαθεί σιγά σιγά να βρει το βασικό σχήμα της ομάδας που θ΄ αναλάβει και το αγωνιστικό βάρος στο φετινό πρωτάθλημα. Το τέρμα του Απόλλωνα πέτυχε στο 45΄ ο Πετρίδης μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ίβιτς. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη.
Απόλλων (Παπανώτας Ν.): Παπαδόπουλος Χ., Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Shera, Κίτσας, Μισαηλίδης Π., Καρυπίδης, Νήρλας, Πετρίδης, Ivic, Φλαρούντζος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Τάσος, Δανιηλίδης, Μισαηλίδης Μ., Σιδέρης, Γκελοσάνι, Ασλαμπάλογλου, Χ΄΄΄στεφάνου.

Απουσίαζαν λόγω τραυματισμών οι Καρακάσογλου, Καρακούτσης, Μπρέγου, Βοτάρης.

Νέο φιλικό αγώνα ο Απόλλων θα δώσει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 5:30 μ.μ. μέσα στους Προμάχους με την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

ΤΟ Δ.Σ., ο προπονητής και οι παίκτες του Απόλλωνα εύχονται στο αρχηγό μας Άγγελο Βοτάρη περαστικά και ταχεία ανάρρωση από το σοβαρό εργατικό ατύχημα που είχε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου