Friday, 19 April, 2024

Απόλλων 1960 – Δόξα Εξαπλατάνου 4 – 0

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα της Κρύας Βρύσης, με καλή εμφάνιση και ευρύ σκορ, βοηθώντας έτσι στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει και του δύσκολου

εκτός έδρας ημιτελικού αγώνα κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό.

Ο Απόλλωνας δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι σε μία νεανική ομάδα, ίσως τη νεανικότερη της κατηγορίας, φτάνοντας σχετικά εύκολα στην αντίπαλη εστία και χάνοντας και άλλα τέρματα.9ο ο Καραγιάνης θα πασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή με τον Δημητριάδη να μπλοκάρει προ στιγμήν την μπάλα αλλά στην συνέχεια να του φεύγει με συνέπεια ο Τσιρακίδης που βρισκόταν κοντά του να την κερδίσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.

15ο σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά στην καρδιά της μικρής περιοχής πλασέ από τον Μιχαηλίδη και εξ επαφής απόκρουση του Δημητριάδη σωτήρια.37ο ο Παπαδόπουλος από δεξιά θα φύγει μόνος του και από πλάγια θέση με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στο δεξί Γ του Δημητριάδη διπλασιάζοντας το σκορ σε 2 – 0.

41ο ωραίο μακρινό σουτ του Καραγιάννη στο αριστερό Γ του Δημητριάδη με την άκρη των δακτύλων του θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.63ο ωραίο πλασέ του Δημόπουλου από αριστερά η μπάλα θα περάσει κάτω από τα πόδια αμυντικού και τερματοφύλακα καταλήγοντας στα δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ σε 3 – 0.

80ο ο Μποζίδης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με ωραίο δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Δημητριάδη διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

88ο ο Μπαζίδης θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή τε τα τετ με τον Δημητριάδη το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη με επόπτες τους κ.κ. Κουκουλή Σ. χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Μπρέγου (79ο Τογρουζίδης), Τσιαρακίδης, Παπαδόπουλος , Μιχαηλίδης, Ζαφειρίου, Καραγιάννης (67ο Μποζίδης), Καραφουλίδης (58ο Τσιόπτσης), Δημόπουλος

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ Ι.): Δημητριάδης, Ντόγκαρης (81ο Τσικνίδης), Οξούζογλου (46ο Κιλικλής), Χαραμαλής, Γιαννούλτσης, Αδραμάνης, Κοντακτσής, Μποζίνης, Παπαδόπουλος (44ο Χοτζιάς), Χαλκίδης (58ο Ελευθεριάδης), Λεμονάκης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου