Friday, 19 April, 2024

Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης: Και πάλι όπως παλιά, στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πέλλας

Την επανεκκίνηση του μετά από δύο χρόνια αδράνειας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

με ένα μάλιστα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 6:30μ.μ. στο δημοτικό στάδιο “Ιωάννης Τσερκεζίδης” ο οποίος φέτος θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πρόσφατα αποθανόντα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Σαρηπανίδη.


Η διαφορετική αυτή έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου έχει τους δικούς της συμβολισμούς, αφού συμβολίζει την πολύχρονη ιστορία της ομάδας, φέροντας στο γήπεδο ποδοσφαιριστές όλων των ένδοξων εποχών του Απόλλωνα, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα είναι μία στην πόλη της Κρύας Βρύσης και έχει συνέχεια η ιστορία της.
Φιλοδοξία του νέου Δ.Σ. είναι να καθιερωθεί ο αγώνας αυτός των παλαιμάχων κάθε χρόνο με την έναρξη κάθε καινούριας ποδοσφαιρικής περιόδου, επαναδραστηριοποιώντας ταυτόχρονα και τον Σύλλογο των Παλαιμάχων.
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της φετινής χρονιάς είναι η επανένταξη όλων των τμημάτων των Ακαδημιών υπό τη σκέπη του Απόλλωνα. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα σχεδόν εξ ολοκλήρου Κρυαβρυσιώτικο ποδοσφαιρικό σύνολο το οποίο με υπομονή και επιμονή θα ξαναχτιστεί ο μεγάλο ιστορικός Απόλλωνας. Μετά το πέρας του φιλικού αγώνα θα δοθεί event στο κατάστημα ΟΠΑΠ Κρύας Βρύσης, ξεκινώντας ταυτόχρονα και η έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής της ομάδας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου