Saturday, 20 April, 2024

Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης – Νίκη Καλής 2 – 1

Είχε (τερματο) φύλακα Άγγελο… Σκαπέρδα επιθετικά!!!
Μπορεί ένας τερματοφύλακας να πετύχει τέρμα στην αντίπαλη εστία, θα αναρωτηθείτε πολλοί από εσάς πιστεύοντας προφανώς ότι πρόκειται για κάποιο αστείο! Και όμως για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης δεν ξαφνιάστηκαν βλέποντας στο 89ο τον Άγγελο Σκαπέρδα παίζοντας σήμερα ως αλλαγή στη θέση του Σέντερ Φόρ να πετυχαίνει το λυτρωτικό τέρμα για της ομάδα του! Ο βασικός και πολύ καλός τερματοφύλακας λοιπόν, σήμερα κλήθηκε να βοηθήσει τον Απόλλωνα από την παλιά του θέση (είχε βγει τρίτος σκόρερ την χρονιά που βγήκε η ομάδα από την Α΄ στην Α1 κατηγορία) του Σέντερ Φαρ. Αυτό είναι και το μυστικό του που δεν γνωρίζουν πολλοί αντίπαλοι μας ! Σήμερα λοιπόν ο Απόλλωνας πέτυχε μία σημαντική βαθμολογικά νίκη αλλά κυρίως θα λέγαμε ψυχολογική μετά τις τελευταίες αγωνιστικές εξελίξεις στην ομάδα με την αποχώρηση ορισμένων παικτών, αλλά και εν αναμονή της απόκτησης κάποιων άλλων. Σήμερα όμως χρειάστηκε να αγωνιστεί ακριβώς με 11 ποδοσφαιριστές έχοντας στον πάγκο τον βασικό τερματοφύλακα ο οποίος θα αγωνιζόταν ως αλλαγή στην επίθεση εφόσον χρειαζόταν! Και αυτό συνέβη.


Από κει και πέρα σένα βαρύ τερέν έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τον Απόλλωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων να πετυχαίνει πρώτος τέρμα, αλλά γρήγορα να ισοφαρίζετε Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο, είχαν μία δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σίσκο, αλλά ο επανεμφανιζόμενος και πολύπειρος Καρακούτσης έκλεισε τα ρολά του ενώ στην επίθεση μίλησε στο τέλος όπως προαναφέραμε ο έτερος τερματοφύλακας Σκαπέρδας !
36ο εκπληκτική επέλαση από δεξιά του Γαβριηλίδη περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του θα βγάλει σέντρα στο πρώτο δοκάρι και με εξίσου εκπληκτική γυριστή κεφαλιά σε πρώτο χρόνο του Δημόπουλου θ΄ ανοίξει το σκορ σε 1- 0.
41ο εκτέλεση κόρνερ για την Νίκη Καλής στο πρώτο δοκάρι ολιγωρία της άμυνας του Απόλλωνα και με κοντινή κεφαλιά ο Κωστίκας θα σημειώσει την ισοφάριση σε 1 – 1
57ο Μόνος του ο Σίσκος με τον Καρακούτση ο τελευταίος με σωτήρια εκπληκτική απόκρουση θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
78ο ο Σίσκος δεύτερη φορά μόνος του με τον Καρακούτση θα πει όμως και πάλι όχι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
89ο ο Παπαδόπουλος θα βγάλει σέντρα από δεξιά στο ύψος της μεγάλη περιοχής με τον Στόιτση να κάνει κίνηση για έξοδο αλλά ο Δημόπουλος με ωραία ενέργεια θα περάσει την μπάλα από πάνω του με τον Σκαπέρδα που ήταν κοντά στην μπάλα με προβολή να σημειώνει το τελικό 2 – 1.
Η διαιτησία του κ. Φωτιά με επόπτες τους κ.κ. Δέλλιο, Ζιώγλη υπόδειγμα διαιτησίας.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ. ΒΡΥΣΗΣ (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Καλφούτζος (93O Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος, Κααραφουλίδης, Δημόπουλος, Βεζυριανόπουλος (66ο Σκαπέρδας), Μποζίδης.
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ (ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν.): Στοίτσης, Κωστίκας, Μαυρόπουλος (83ο Γιακαμόζης), Πληκαδίτης, Καραμαλάκης, Ιγνατιάδης (96ο Cupi) , Χρήστου, Ανδρίτσος, Τσαούσης (61ο Καρασαρλίδης), Σίσκος, Μυλωνάς(90ο Μούλας)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου