Thursday, 25 April, 2024

Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης-ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών 3-2

Σε πολύ καλό δρόμο οι μικροί “Πρίγκιπες του Κάμπου”

Ήταν θέμα χρόνου να έρθει και η πρώτη νίκη σε επίσημο παιχνίδι για τους πιτσιρικάδες του Απόλλωνα μία νίκη που όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί και πύρρειος! Δύο ημίχρονο είχε στην απόδοσή του ο Απόλλωνας στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός όπου πέτυχε και δύο τέρματα του και στο δεύτερο μέρος πέφτοντας η απόδοση του έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, κυρίως με την χρήση της εμπειρίας τους, ώστε να δυσκολέψουν του μικρούς “Πρίγκιπες του Κάμπου”! Και πραγματικά η απειρία σε αυτά τα παιδιά ίσως να είναι και ο μοναδικός λόγος για τα τυχόν αρνητικά αποτελέσματα. Η συμμετοχή βέβαια της ομάδας στους αγώνες κυπέλλου, σίγουρα θα την βοηθήσει να είναι όσο το δυνατόν πανέτοιμη για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Ο Παπαχρήστου που καιροφυλακτούσε με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0.
Στο 38ο ο Τσέλα από δεξιά και αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει ένα ευθύβολο σουτ ‘κεραυνό’ στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ και καταλήγοντας στην συνέχεια στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0. 
46ο οι φιλοξενούμενοι θα μπουν στο γήπεδο αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχος μετά από ολιγωρία της άμυνας τους μειώνοντάς σε 2-1.
50ο πολύ γρήγορα όμως ο Απόλλωνας θα πάρει και πάλι την διαφορά στο σκορ με τον Παπαχρήστου να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή καταλογίζοντας αμέσως το πέναλτι ο διαιτητής. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γκόγκος Σ. ανεβάζοντας το σκορ σε 3-1.
76ο ο Καραγιάννης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή μετά από αμυντικό λάθος και πάλι θα μειώσει σε 3-2 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Η διαιτησία του κ.κ. Μιχαηλίδη Θ., Βέλκου Γ., Αλατζά Π. χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΠΑΡΜΠΑΣ Α.): Συμωνίδης, Τσέλα, Γκόγκος Γ., Κατσανίδης, Ελευθερίου, Καρασαρίδης (53ο Γιαλδίζης), Παπαχρήστου, Γκώγκος Σ., Γκώγκος Δ., Ιωαννίδης, Νήρας (70ο Ασλανίδης 91ο Τσακίργλου).
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Γ. (ΝΤΙΜΤΣΟΥΔΗΣ Α.): Δήμτσης (77ο Καρδάμης), Πανταζίδης Γ.(63ο Παγιούδης), Πανταζίδης Λ., Σκορδόπουλος (85ο Παρασκευάς), Συρώκας, Φωστηρόπουλος, Bicako, Καραγιάννης, Καρυπίδης, Μαλλόλι, Δίσιος (52ο Σαββουλίδης).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου