Thursday, 28 March, 2024

Από Δόξα σε… Δόξα για το Μαυροβούνι!

Η κλήρωση για την Β φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΝ, έβγαλε ντέρμπι από τα παλιά!
Μετά τη Δόξα Μεγαπλάτανου, η Δόξα Μαυροβουνίου, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την Δόξα Μελισσιού…
Όλοι θυμούνται τις κόντρες για μία θέση, που οδηγούσε τότε στην Γ Εθνική.
Τελικά το Μαυροβούνι ήταν αυτό που πήρε το εισιτήριο της ανόδου και που μετά αυτή η ομάδα μετεξελίχθηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Η επανίδρυση της ομάδας, έγινε το 2018, με Πρόεδρο τον Χρήστο Καραντίνα.
Από τότε είναι πρωταθλήτρια στις κατηγορίες και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και φέτος.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο, αναμένεται συναρπαστικός!!
Με την ευκαιρία αυτή, να θυμηθούμε και ένα ποίημα του Προέδρου που είχε γραφτεί σε ένα σαιτ τότε, δείχνοντας αν μη τι άλλο, ότι ο κ. Καραντίνας διαθέτει χιούμορ, έμπνευση, και πάνω απ’όλα δηλώνει αμετανόητος Μαυροβουνιώτης:
“Όταν θα πας και θα ρχεσαι καλό μου μελισσάκι, ξέχνα την Γ εθνική και ψάξε για σουβλάκι, Μαύρο βουνό, και δύσβατο, χωρίς καθόλου ελη, να τους γελάσεις δεν μπορείς σε σφάζουν για το μέλι. Και την γιαγιά σου φέρε μας, και βαλτης και σορτσάκι, ένα θα νιώσει μια φορά του Σίμου το φαρμάκι. Και όταν θα ρθεις μην ξεχνάς, πάρε μακρύ τσουβάλι γιατί σε βλέπω να βαράς στον τοίχο το κεφάλι. Και ο Λουτσέσκου θα ναι παρών, θα πίνει καμιά γράπα, γιατί απ την σούρα την πολύ τα έκανε σαλάτα. Σου ταξαν πράγματα αρκετά, καθόλου δεν τους μέλει, το μόνο που τους ένοιαξε να φάνε το καρβέλι. Εκεί ψηλά μόνο εγώ, και άλλος κάνεις σου λέω, γιατί μ αρέσει εκεί ψηλά να κάνω τον ωραίο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου