Friday, 19 April, 2024

Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς-Μακεδονικός Έδεσσας 4-2

Ανοιχτό ματς παίχτηκε την Κυριακή στην Λεπτοκαρυά, ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και τον Μακεδονικό Έδεσσας, βρίσκοντας νικητή τον γηπεδούχο με σκορ 4-2.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως από τα πλάγια. Στο 10′ ο Ροδίντσης απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά εξ επαφής. Στο 14′ ο Πετρίδης εκμεταλλεύτηκε ασταθή απομάκρυνση και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 36′ ο Τουλγαρίδης από κοντά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Μετά το 30′ ο Μακεδονικός ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Μπουρδάνη. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού είχαν κατά κύριο λόγο τον έλεγχο της κυκλοφορίας αλλά οι γηπεδούχοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί στην αντεπίθεση και πήραν το τρίποντο. Στο 59′ ο Πετρίδης με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 3-1. Στο 65′ σουτ του Καραγιάννη έφυγε ψηλά άουτ για τους φιλοξενούμενους. Στο 80′, στην δεύτερη μόλις ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Παπαδόπουλος του Μακεδονικού στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έβαλε αυτογκόλ για το 4-1. Ο Ασβεστόπουλος στο 83′ με όμορφο διαγώνιο σουτ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 4-2. Ο Μακεδονικός θα μπορούσε να μειώσει ακόμα περισσότερο αλλά το σουτ του Σουλιώτη έγλειψε το αριστερό δοκάρι της Λεπτοκαρυάς.
Επόμενη αγωνιστική για τον Μακεδονικό εντός έδρας με τα Σεβαστειανά έχοντας μόνο στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Μακεδονικός Έδεσσας: Ροδίντσης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Γιαγιόγλου, Κιουρτζίδης Β., Πασιαλής (75′ Κεσκινίδης), Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Τότλης, Μπουρδάνης, Ασβεστόπουλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου