Friday, 19 April, 2024

Α.Σ. Γιαννιτσά: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά το ματς με το Μελίσσι

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του ΑΣ Γιαννιτσών και της Δόξας Μελισσιού.

Στο παιχνίδι αρνητικός πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο διαιτητής Μιχαηλίδης, που μάλλον αυτοσκοπός του ήταν, να αναδειχθεί πρωταγωνιστής και ταυτόχρονα να διαλύσει την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσών.

Ο τελικός απολογισμός 2 κόκκινες κάρτες για τα Γιαννιτσά, στο 17′ του πρώτου μέρους και στο17 του 2 ου μέρους μια σε κάθε ημίχρονο για τον ΑΣ, σύμφωνα με την περιγραφή του Γιώργου Χατζηχρήστου και τις Ματιές Πέλλας.

Ένα εις βάρος της πέναλτι στο 2′ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ένα ακυρωθέν γκολ στο 48′ και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στα Γιαννιτσά στο 59′ σε ανατροπή του Κοσεογλου.

Ουσιαστικά έτσι πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι και ο βαθμός της ισοπαλίας θεωρείται επιτυχία για τον ΑΣ που μπορεί να έπαιζε με 9 παίκτες όμως δεν κινδύνευσε να χάσει το παιχνίδι από το Μελίσσι που έδειξε ικανοποιημένο με την ισοπαλία.

Στο 5′ σουτ του Γιαμαλιδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 10′ ο Κοσεογλου πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Γκότσης ισοφάρισε. Κακή ή τριπλέτα αποβλήθηκαν ο Σοφιανιδης στο 17′ και ο Γιαμαλιδης στο 62 για τον ΑΣ.

ΑΣ Γιαννιτσά: Ανεπιθύμητος ο διαιτητής Μιχαηλίδης

Η διοίκηση του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ αισθάνεται την ανάγκη να προβεί σε έντονη διαμαρτυρία προς την ΕΠΣ Πέλλας και την Επιτροπή Διαιτησίας για τη σημερινή διαιτησία, στον αγώνα της ομάδας μας εναντίον της Δόξας Μελισσίου, η οποία ήταν το λιγότερο προκλητική ως και εχθρική για τον σύλλογο μας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι πλέον ανεπιθύμητος για τους αγώνες του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, παρόλο που θεωρείται αξιολογημένος για αγώνες της Γ’ Εθνικής, κάτι που δεν είδαμε σήμερα. Η παρουσία του διαιτητή Μιχαηλίδη τίναξε στον αέρα το παιχνίδι, δημιούργησε καταστάσεις που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και μάλιστα κάτω από το βλέμμα του προέδρου της Επιτροπής διαιτησίας Δαμιανού Καρακελίδη.

Ο Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ δεν θέλει την εύνοια κανενός διαιτητή, ζητάει μόνο τον σεβασμό και την αντικειμενικότητα στα σφυρίγματα τους.

Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Νίκος Παπουρτζής

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου