Friday, 19 April, 2024

Βαγγέλης Ντίσιος: «Είμαστε κοντά αλλά δεν εφησυχάζουμε »

Βαγγέλης Ντίσιος: «Είμαστε κοντά αλλά δεν εφησυχάζουμε»

Ένα βήμα πριν την Γ΄ Εθνική βρίσκεται ο Απόλλων Κρύας Βρύσης μετά τη νίκη με 3-0 επί του Π.Ο. Μουδανιών. Ο τεχνικός της ομάδς, Βαγγέλης Ντίσιος, τόνισε πως ο «πρίγκιπας του κάμπου» έχει σαφές προβάδισμα για την άνοδο, ωστόσο ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Για το παιχνίδι με τα Μουδανιά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων, καθώς αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το παιχνίδι κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Περιμέναμε ότι η ομάδα των Μουδανιών θα προσπαθούσε να αντιδράσει και θα χτυπούσε το παιχνίδι. Άφησαν κάποιους χώρους τους οποίους αξιοποιήσαμε. Ήμασταν τυχεροί γιατί προηγηθήκαμε με ένα πέναλτι που ήταν μία άτυχη στιγμή του αντίπαλου αμυντικού, Από κει και πέρα κυριαρχήσαμε, κάτι που μαρτυράνε τα δύο δοκάρια και οι ευκαιρίες που είχαμε. Για ακόμα μία φορά παρουσιάσαμε συνέπεια στο πλάνο μας».

Για την επόμενη αγωνιστική και το πλεονέκτημα του Απόλλωνα: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δυνατό πλεονέκτημα, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Όσο ο αντίπαλος έχει μαθηματικές ελπίδες θα τις κυνηγήσει μέχρι τέλους. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε όσους βαθμούς χρειάζεται στα επόμενα ματς για να βγούμε πρώτοι. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι στο Κιλκίς και να πάρουμε ότι αξίζουμε. Μακάρι να πανηγυρίσουμε εκεί μέσα. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εφησυχαστούμε».

Για το 4/4 στα μπαράζ: «Οι συνεχόμενες νίκες, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Καμία ομάδα δεν είναι άτρωτη, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Στα παιχνίδια που παίξαμε αξίζαμε τη νίκη γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα παλεύαμε μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι και στα επόμενα δύο ματς θα παρουσιαστούμε με το ίδιο στυλ. Μακάρι να ανέβουμε στην Γ΄ Εθνική και να μη μείνει «ορφανός» ο νομός από ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου