Wednesday, 24 April, 2024

Διαμαρτυρία του Δ.Σ. του «ΑΡΗ» Παλαιφύτου προς την επιτροπή ορισμού αγώνων της Ε.Π.Σ. Πέλλας

Διαμαρτυρία του Δ.Σ. του «ΑΡΗ» Παλαιφύτου

Αξιότιμοι κύριοι

Με μεγάλη μας έκπληξη και …«απορία» διαπιστώσαμε-μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της ερχόμενης αγωνιστική για τον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ-πως δεν ελήφθη υπόψιν ένα πάγιο αίτημα του σωματείου μας για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων μας τις Κυριακές το μεσημέρι, όπως η ίδια η ΕΠΣ είχε ζητήσει από όλα τα σωματεία με ανακοίνωση της κατά την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Τη συγκεκριμένη αγωνιστική λοιπόν η επιτροπή αγώνων θεώρησε σκόπιμο να ορίσει τον εντός έδρας αγώνα μας το Σάββατο 04-02-2017 αντί της Κυριακής 05-02-2017 παρά το γεγονός ότι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου είχαμε καταστήσει σαφές ότι θέλουμε να διεξάγονται οι εντός έδρας αγώνες Κυριακή μεσημέρι. Παραβλέποντας όλα τα προηγούμενα αιτήματα του σωματείου μας και χωρίς φυσικά κανείς από τους υπευθύνους-μέλη της διοίκησης να έχει την «ευσυνειδησία» ώστε να μας …ενημερώσει για τις προθέσεις τους, δημιούργησαν αμφισβήτηση στις τάξεις της ομάδας μας σχετικά με την αξιοπιστία της απόφασης διεξαγωγής του επικείμενου αγώνα.

Μέλος της διοίκησης ακολούθως ήρθε σε επαφή με στελέχη της ‘Ένωσης ζητώντας -για εμάς το αυτονόητο-να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα .Η απάντηση φυσικά ήταν αρνητική παρά το γεγονός ότι και στο παρελθόν πολλά σωματεία (συμπεριλαμβανομένου και του επόμενου αντιπάλου μας) κατόρθωσαν σε συνεννόηση με την κατά τα άλλα «αμερόληπτη» ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να πετύχουν την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα τους.

Θέλοντας βέβαια να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και εμείς καλοπροαίρετα στις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις της Διοίκησης περί ισονομίας και κοινής μεταχείρισης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ αναδεικνύουμε προς τη φίλαθλο Πέλλα το συγκεκριμένο θέμα καθώς όλοι οι φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου γνωρίζουν τις τιτάνιες προσπάθειες παραγόντων – προπονητών- αθλητών για προγραμματισμό των εξωαγωνιστικών υποχρεώσεων και για αξιοπρεπή παρουσία και συμμετοχή κάθε εβδομάδα σε δύσκολες εποχές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η όποια μεροληπτική μεταχείριση σωματείων δεν περνά απαρατήρητη και οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας στα χέρια τους να γνωρίζουν πως με τέτοιου είδους διαχωρισμούς και συμπεριφορές το μόνο που πετυχαίνουν είναι να προκαλούν κλίμα καχυποψίας και να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα πριν από τα παιχνίδια. Καλούμε λοιπόν την Ένωση να αναλάβει τις ευθύνες της και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Με τιμή προς τη φίλαθλο Πέλλα

Το Δ.Σ. του Άρη Παλαιφύτου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου