Thursday, 25 April, 2024

Διπλό ανόδου ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στην Βέροια

Διπλό ανόδου ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στην Βέροια

Το τρία στα τρία έκανε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης που επικράτησε με σκορ 0-1 της Ειρηνούπολης στην Βέροια και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα σε συνδυασμό με το 2-2 στο άλλο ματς μεταξύ Μουδανιών και Κιλκισιακού είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.

Στο παιχνίδι με την Ειρηνούπολη οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τους Καρυπίδη και Αργυρίου, αλλά ο Απόλλων ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39΄ με καρφωτή κεφαλιά του Μισαηλίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου Σιδηρόπουλου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Ημαθιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Έξαρχος κλώτσησε εκτός φάσεις τον Πετρίδη και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο «πρίγκιπας του κάμπου» προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη, αλλά αστόχησε δύο φορές από την άσπρη βούλα. Στο 68΄ ο Νήρλας σημάδεψε το δοκάρι και στο 78΄ ο Ιωακειμίδης μπλόκαρε τη μπάλα σε εκτέλεση του Κίτσα Γ.

Τελικά οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου πήραν τους 3 βαθμούς έχοντας το απόλυτο στα τρία πρώτα παιχνίδια. Την ερχόμενη Τετάρτη (17:00) ο Απόλλων υποδέχεται στην Κρύα Βρύση τα Μουδανιά.

vathmologia

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου