Saturday, 20 April, 2024

Δόξα Μελισσίου: “Σφαγιαστική διαιτησία, μας στέρησε τον τίτλο”. Ντροπή!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου, καταγγέλλει το διαιτητή Χ. Δεμερτζή, για τη σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι playoff μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Και συγκεκριμένα στα μέσα του α΄ημιχρόνου, και ενώ το σκορ ήταν 0-1, και υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Δ. Λιτοβολή, από δυο αμυντικούς της γηπεδούχου, στο ύψος του πέναλτι, δε δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι, το οποίο θα έδινε και ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου. Με διπλωματική και «άκρως» σφαγιαστική απόφαση, απέτρεψε το 0-2 και κράτησε στο παιχνίδι την κάκιστη έως ανύπαρκτη μέχρι τότε γηπεδούχο ομάδα. Σύμφωνα και με παρόντες αξιολογημένους διαιτητές,το παραπάνω πέναλτι ήταν καραμπινάτο.
Επίσης στο 42΄ο επιθετικός της Δόξας Μελισσίου Σιδηρόπουλος, δέχεται σκληρότατο μαρκάρισμα και χτύπημα στο θώρακα πολύ επικίνδυνο κι ο διαιτητής, αντί να διακόψει το παιχνίδι, το αφήνει να συνεχιστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν και στην εξέλιξη της φάσης, παρακάμπτοντας, το fairplay οι γηπεδούχοι, πετυχαίνουν την ισοφάριση, ενώ ο τραυματίας αθλητής των φιλοξενούμενων, Σιδηρόπουλος, παρέμεινε στο έδαφος επί 10΄.
Λυπούμαστε για τον κ. Χ. Δεμερτζή που με τη σφαγιαστική διαιτησία, δε σεβάστηκε την προσπάθεια και τον κόπο μιας ιστορικής ομάδας, που δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. ΝΤΡΟΠΗ κ. Δεμερτζή! ΝΤΡΟΠΗ κ. Καρακελίδη! Στερήσατε τον τίτλο και την άνοδο σε μια ιστορική Ομάδα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Μ.Α.Σ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
Από την άλλη, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Σύνδεσμος Φίλων Δόξας Μελισσίου «ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ» αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον Προπονητή της Δόξας Μελισσίου, για την εκπληκτική φετινή πορεία στο πρωτάθλημα και στα play off.
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Μ.Α.Σ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΟΞΑΣ
«ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου