Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εδεσσαϊκός: Ανανέωσε ο Κώστας Παπαγεωργίου

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Παπαγεωργίου

Ο 22χρονος μέσος αποτέλεσε ένα από τα βαρόμετρα της περσινής επιτυχίας διανύοντας ακατάπαυστα χιλιόμετρα και οργανώνοντας το χώρο του κέντρου. Στα 23 παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της άμυνας και του κέντρου πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 goal.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.edessaikos.gr o Κώστας Παπαγεωργίου είπε: “Κάθε ποδοσφαιριστής σε αυτή την ηλικία ονειρεύεται να συμμετέχει σε επαγγελματικές κατηγορίες. Είχα μια ατυχή κατάληξη για συνεργασία με την ομάδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και εδώ θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιώργο Κυκερίδη για την επιλογή του, τη στήριξη και την κατανόηση που έδειξε στο πρόσωπο μου. Τώρα γυρίζω στην ομάδα που αναδείχθηκα με νέα όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή, όλο το διοικητικό συμβούλιο και όλους τους ανθρώπους γύρω απ’ αυτό,για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης το προπονητικό team, τους παλιούς και νέους συμπαίκτες μου που μου επιφύλαξαν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με τον ερχομό μου. Υπόσχομαι να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου πρώτα για την ομάδα και μαζί με αυτό να εκπληρώσω τις προσωπικές μου φιλοδοξίες”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου