Tuesday, 19 March, 2024

ΕΠΟ: Αναβλήθηκε η Γ.Σ. για τις 27.08

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αναβλήθηκε με σκοπό την επόμενη φορά (27 Αυγούστου) να παρθεί οριστική απόφαση για την Ολιστική Μελέτη των FIFA-UEFA.
Συγκεκριμένα προτάθηκε μέχρι να τακτοποιηθεί ο αθλητικός νόμος να μην ψηφιστούν οι προτάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που αφορούν την τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεών του. Η πρόταση “πέρασε” με 62 «ναι», 3 «παρών» (ΕΠΣ Κυκλάδων, ΕΠΣ Λέσβου, Ολυμπιακός) και 1 λευκό (ΕΠΣ Πειραιά).
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Την αναβολή της ψήφισης προτάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεών του, αποφάσισε το σώμα της Γ.Σ. της Ομοσπονδίας με ψήφους 62 ναι, 3 «παρών», 1 λευκό.
Το σώμα προχώρησε στην απόφαση αναβολής, ώστε να υπάρξει το περιθώριο ευρύτερης και διεξοδικής συζήτησης στις τάξεις της ποδοσφαιρικής οικογένειας αναφορικά με τις Καταστατικές αλλαγές τις οποίες έχουν προτείνει οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με σκοπό στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ομοσπονδίας, η οποία ορίστηκε για τις 27 Αυγούστου 2021, να παρθεί οριστική απόφαση επί των προτάσεων που περιέχονται στην Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου