Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ηττήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Απόλλων Κρ. Βρύσης

Ηττήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Απόλλων Κρ. Βρύσης

Χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές παρέμεινε ο Απόλλων, που ηττήθηκε με σκορ 1-3 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Κρύα Βρύση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με δύο γρήγορα τέρματα στο 17΄ και το 22΄ με τους Ερκάν και Τσέκο αντίστοιχα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα να αγχωθούν και να μη μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70΄ ο Ίβιτς μείωσε σε 1-2, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του Απόλλωνα για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με μαζική άμυνα κράτησε το υπέρ της προβάδισμα και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κριεζής διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (77′ Κίτσας), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Μισαηλίδης Π., Σιδηρόπουλος (82′ Φλαρούντζος), Πετρίδης, Ίβιτς, Νήρλας, Καρυπίδης (65′ Χατζηστεφάνου).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τζορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (67′ Κριεζής), Τσέκος (80′ Αμπραχάμι), Γωνιάδης (85′ Καραπατσιάς).

Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου:

Καβάλα – Άρης  1-2
Εορδαϊκός – Εθνικός Γαζώρου  1-1
Καμπανιακός – Κοζάνη  3-0
Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου  1-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Καλαμαριάς  1-0
Λαγκαδά ΑΠΕ – Δόξα Δράμας  1-2
Θύελλα Φιλώτας – Νέστος Χρυσούπολης  0-2

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου