Thursday, 28 March, 2024

Η Δόξα Μελισσίου πέρασε σαν σίφουνας από το Σταυροδρόμι με 4 -1

Αποδίδοντας για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μετά το επιβλητικό 4-1 επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, κατάφερε να συντρίψει

και το Φόιλιππο Σταυροδρομίου και να γκρεμίσει και τις τελευταίες ελπίδες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Οι Μαυραετοί, αφού ξεπέρασαν το αρχικό άγχος, επέβαλαν το ρυθμό τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στη φιλότιμη τοπική ομάδα. Το σκορ άνοιξε ο μόνιμος σκόρερ των Μαυραετών, Μαμής στο 24΄ (0-1), σκορ με το οποίο έκλεισε το Α’ ημίχρονο, εξαιτίας της αστοχίας, στην τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, στο 46΄, μετά από εκπληκτικό συνδυασμό όλης της επιθετικής γραμμής των φιλοξενούμενων, ο Ρομάντζης πέτυχε με δυνατό σουτ το 0-2. Και στο 49΄ο Μαμής τριπλασίασε τα τέρματά των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 0-3. Στο 54΄ο εξαιρετικός Γάτσος με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-3. Και στο 59΄ και πάλι ο Μαμής μετα από μια ιδιαίτερα περίτεχνη προσπάθεια της επιθετικής γραμμής πέτυχε το 1-4. Πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα, που τον έφερε στυς 3 κορυφαίους σκορερ της Α1.

Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερος, αλλά σε αυτό δεν βοήθησαν οι άστοχες τελικές των φιλοξενουμένων.

Από τον τοπικό Φίλιππο, διεσώθη ο Γάτσος, ενώ από τη ΔΟΞΑ ουδείς υστέρησε. Ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Δομουκτσίδης, Βερβελές, Λεο, Χατζηδάκης, Ραμπούσης, Μαμής, Χαρμάνας, Σερέτης, Φωστηρόπουλος, Φάβας.

Η σύνθεση της Δόξας: (Ντιμτσούδης Σ), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Ραμπούσης, Βερβελές, Φωστηρόπουλος (Σερέτης), Λεο, Λέντι (Φάβας), Λιτοβολής, Ρομάντζης, Μαμής, Χαρμάνας (Πασσαλής).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου