Wednesday, 24 April, 2024

Η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας, στις 8 καλύτερες της Ελλάδας

Την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

πέτυχε η Μικτή Ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Πέλλας έπειτα από τη νίκη που πέτυχε επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΕΠΣ Δράμας στο Ενωσιακό Γήπεδο Δράμας. Η δραμινή ομάδα μπήκε ”μουδιασμένα” στην αναμέτρηση και έτσι στο 8΄οι φιλοξενούμενοι από την Πέλλα, άνοιξαν το σκορ με τον Χατζηδιαμαντή (0-1).Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να φθάσουν στην ισοφάριση. Στην επανάληψη οι Δραμινοί συνέχισαν την πίεση, κέρδισαν πέναλτι στο 70΄όταν ανατράπηκε ο Ελευθεριάδης και ο Κοντρόπουλος ”νικήθηκε” από τον Κάππα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Πέλλας 0-1

Σκόρερ: 10΄ Χατζηδιαμαντής

Χαμένο πέναλτι για την ΕΠΣ Δράμας ο Κάππας απέκρουσε την εκτέλεση του Κοντόπουλου στο 70΄

Αποβολή Παντικίδη με 2η κίτρινη κάρτα στο 82΄.

ΕΠΣ Δράμας: Ωραιόπουλος, Παναγιωτίδης (52΄ Μιχαηλίδης), Μητρούσης, Πανταζίδης, Τόλιος (67΄ Μυτιληναίος), Κοτζαμάνης, Βασιλειάδης (67΄ Ελευθεριάδης), Μουρατίδης (27΄ Χατζηγεωργιάδης), Τσαγκαλίδης, Κοντρόπουλος, Εξουζίδης (27΄ Κιοσσές)

ΕΠΣ Πέλλας: Κάππας, Λιάσιος, (64’ Τζιότζιος), Γκόγκος, Παντικίδης, Αλμαλής, Καραμήτσος, (80’ Μπόλλας), Σωμαράκης, Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής, Κιόρτσης, (48’ Γραμματικού), Καψάλης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου