Wednesday, 24 April, 2024

Θύελλα Σαρακηνών-ΑΣ Γιαννιτσά 2-1

Απρόσμενη για πολλούς ήττα με 2-1, γνώρισε η ομάδα των Γιαννιτσών, από τους Σαρακηνούς , στα πλαίσια του ημιτελικού του Κυπέλλου Πέλλας.
Η ρεβάνς θα αποτελέσει όχι μια τυπική διαδικασία, όπως θα περίμεναν πολλοί άλλα αγώνα ζωής και θανάτου για την πρόκριση στον τελικό.
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των Γιαννιτσών είχαν μια ελαφρά υπεροχή, με 2 καλές φάσεις για αυτούς στο 35’ σουτ του Ιορδανίδη άουτ και στο 45’ σε σέντρα του Κοτσαρίδη ο Μουρίκι και Παντελίδη σε κενό τέρμα δεν βρήκαν την μπάλα στην προβολή που έκαναν.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα ο Α.Σ. Γιαννιτσά για 15’ ήταν πολύ κακός και με ατομικά λάθη ‘έδωσε το δικαίωμα στους Σαρακηνούς να βρουν 2 φορές δίχτυα με τον Γκέσιο στο 49’ μετά από έξοχη πάσα του Ευφραιμίδη και τον Παπαδόπουλο στο 57’.
Στο 53’ είχε προηγηθεί και μεγάλη ευκαιρία με τον Γκέσιο που σούταρε και πάνω στην γραμμή ο Ιορδανίδης να διώχνει σωτήρια.
Μετά το 2-0 οι παίκτες του Α.Σ. Γιαννιτσά επιτέλους «ξύπνησαν» και άρχισαν να πιέζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα χωρίς όμως να φτάνουν στην ανατροπή.
Το όφελος, το γκολ του Θεοδωρίδη μετά από κακή εκτίμηση της μπάλας στο φάουλ του Ζούρκου του πορτιέρο Ακριτίδη στο 74’ ,που ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα των Γιαννιτσών.
Τα Γιαννιτσά έχασαν ευκαιρίες στο διάστημα αυτό με τους Ζούρκο 58’ και 74’, Μουρίκι στο 70’ και Πέλκα στο 78’.
Διαιτητής Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Σίπκα και Ανέστη Σ.Δ.Πέλλας αρκετά καλή η τριπλέτα.
Θύελλα Σαρακηνών (Τσαμαρδός): Ακριτίδης, Ευφραιμίδης, Θωμάς, Τσόρμπας Ε, Γιαουρτζής, Γκέσιος, Γεωργίου, Τσορμπας Β, ρουσης, Φωτιάς, Παπαδόπουλος.
Έπαιξαν και οι Μελίσσης, Μποζίνης και Γιόντης
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Καβακάς) Γιώτας, Πολιανίδης, Παντελίδης, Ιορδανίδης Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου (58’ Μπαμπαλής), Κοτσαρίδης(51’ Θεοδωρίδης), Ζουρκος, Πέλκας, Χιντασέλι (75’Χουσεήνογλου), Μουρίκι.

*φωτο από pellasports – youtube

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου