Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Καράβι» χωρίς καπετάνιο η ΕΠΣ Πέλλας

Παρέμβαση-πρόταση για τα προβλήματα των σωματείων της ΕΠΣ Πέλλας    

Δώστε λύσεις στα προβλήματα των ομάδων

Έχει παρέλθει το μισό καλοκαίρι και η Εκτελεστική Επιτροπή δεν έχει πάρει καμία απόφαση για τα νέα πρωταθλήματα. Σε πόσους ομίλους θα γίνει η Α1; Η Α; Και η Β; Κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2022-2023; Εκείνο πάντως που ευχόμαστε, είναι να μην είναι τουρνουά το πρωτάθλημα της Α1 και της Α με 7-8 ομάδες, όπως πέρυσι, αλλά να διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 15-16 ομάδων. Φοβάμαι ότι ιστορικές  δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα! Δεν γνωρίζουν ακόμη οι ομάδες τι παράβολο θα πληρώνουν για τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Επιτέλους λύση!

Τέλος, καταλαβαίνω,  το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας των προπονητών, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί το θέμα αυτό να το πληρώσουν τα σωματεία της Α και της Β κατηγορίας με την υποχρέωση να απασχολούν προπονητές επ΄αμοιβή. Από που θα βρουν οι ομάδες τα χρήματα, με τα πενιχρά έσοδα να απασχολούν προπονητές με 2000-3000 ευρώ το χρόνο; Ας φροντίσουν τα συνδικαλιστικά όργανα των προπονητών με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και την Ε.Π.Ο, να εντάξουν την απασχόληση των Προπονητών στα Προγράμματα τoυ Ο.Α.Ε.Δ, ώστε να μην επιβαρύνουν οικονομικά τα σωματεία και να απασχολούνται οι άνεργοι προπονητές με καλύτερη αμοιβή, αλλά και ασφάλεια.

Αναμένουμε παρεμβάσεις και λύσεις στα παραπάνω προβλήματα, ώστε να επιβιώσουν τα σωματεία της Β και της Α κατηγορίας και να έχουμε αξιόπιστα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες!

Με εκτίμηση Βασιλής Παναγιωτίδης 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου