Thursday, 28 March, 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Φάβα

Με επιστολή του ο Κώστας Φάβας ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν δίπλα του στο πρόβλημα υγείας που είχε και μοιράζει συγχαρητήρια…

Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όλον τον κόσμο που με τηλέφωνα και μηνύματα στάθηκαν δίπλα μου αυτό το δύσκολο διάστημα για μένα, και εύχομαι ΥΓΕΙΑ σε όλο το κόσμο γιατί αυτό είναι το σημαντικότεροοοοο!!!

Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, περισσότερη αξία έχει η συμμετοχή παρά το αποτέλεσμα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ για τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, στους διαιτητές που προσπάθησαν για το καλύτερο με όποια λάθη και να έγιναν, σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, πολλά μπράβοοοο  στη ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!!!

Για την ομάδα μου τη ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ όσους συμμετείχαν σε αυτή την τρελή πορεία (όνειρο)! Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της παρέας, μπορεί να μην κερδίσαμε Τίτλο, αλλά κερδίσαμε το ΣΕΒΑΣΜΟ σχεδόν όλων!!! Για εμένα και για πολλούς είστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στις καρδιές μας…

Σας ευχαριστώ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΒΑΣ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου