Friday, 19 April, 2024

«Μεγάλα λόγια από μικρούς ανθρώπους»

Με αυτή την πρόταση ξεκίνησε την δήλωση-απάντηση προς συγκεκριμένο ΜΜΕ του νομού Πέλλας- και ορισμένους που δεν έχουν το θάρρος να βάλουν το όνομα τους κάτω από τα γραφόμενα τους, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αβραάμ Πανίδης και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι μεγάλη αδικία, το χαρακτηριστικό γνώρισμα των συγκεκριμένων ανθρώπων, να βάζουν στο στόμα τους ανθρώπους οι οποίοι προσφέρουν για το καλό του ποδοσφαίρου αφιλοκερδώς και οι οποίοι έχουν καταξιωθεί όχι μόνο σε επίπεδο νομού, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Δεν μπορούν να μιλάνε για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, τον σημερινό αντιπρόεδρο της ΕΠΟ ότι έκανε πολιτική συγκέντρωση, όταν στην ετήσια αθλητική εκδήλωση της ΕΠΣ Πέλλας παραβρέθηκαν 32 πρόεδροι ενώσεων από όλη την Ελλάδα (54 στο σύνολο), και επίσης περισσότερα από 60 σωματεία του νομού Πέλλας. Μια   αθλητική εκδήλωση η οποία υπήρξε σημείο αναφοράς  πανελλαδικά και η οποία πραγματοποιήθηκε με ενέργειες του ιδίου και των άμεσων συνεργατών του.

Το να λέει κάποιος ότι είναι απούσα η ΕΠΣ (τα μέλη του ΔΣ) από τα γήπεδα της Πέλλας, δεν τιμά αυτόν που το λέει, γιατί σημαίνει ότι δεν πηγαίνει στα γήπεδα ο ίδιος, καθότι τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι παρόντα, το λιγότερο, σε δύο παιχνίδια το Σαββατοκύριακο.

Αν πιστεύει κάποιος ότι παλικάρια είναι τα μέλη του Συμβουλίου της ΕΠΣ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Θα πρέπει να  γνωρίζουν όλοι, ότι στο ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας υπάρχουν  παράγοντες με προσωπικότητα και όταν τους φτύνουν δεν λένε ότι βρέχει. Ας θυμηθούν, όσοι γράφουν, τι έκαναν σε όλη την διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, πόση λάσπη έριξαν σε ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά να σκεφτούν, γιατί δεν ήρθαν στην εκδήλωση τους. Και το πιο σημαντικό,  πως να παρευρεθεί κάποιος σε μια εκδήλωση, όταν δεν έχει προσκληθεί. Πρόσκληση στην ΕΠΣ δεν υπήρξε, ούτε γραπτή, ούτε προφορική. Το αν τηλεφώνησε κάποιος τον πρόεδρο και του είπε προφορικά να έρθει στην εκδήλωση, νομίζω ότι αυτό δεν τιμά τους διοργανωτές.

Εμείς κύριοι είτε μας καλούσατε, είτε όχι δεν θα ερχόμασταν, γιατί δεν μας το επιτρέπει το ήθος και η προσωπικότητα μας.

Σας γνωρίζω, ότι από το 2008 έως και σήμερα εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ιδιοκτήτες εντύπου και ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης και ποτέ δεν κατεβήκαμε τόσο χαμηλά.

Τους άγραφους κανόνες δεοντολογίας τους γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσάς και τους εφαρμόζω έως σήμερα, όμως η λάσπη που ρίχνετε σε ορισμένα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας, για δικούς σας λόγους, δεν θα σας επιτρέψω να συνεχίσετε να το κάνετε.

Δεν ενοχλούμε κανέναν και δείξαμε ποιοι έχουν ήθος και αρχές στην περίοδο 2017-2018 του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.

Η εκτίμηση του αθλητικού κόσμου στα πρόσωπα μας υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει διότι όλοι γνωρίζουν την ανιδιοτέλεια με την οποία εργαζόμαστε για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας και όχι μόνο».

Πανίδης Αβραάμ

Αναπληρωτής Πρόεδρος

ΕΠΣ Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου