Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκη πρόκριση της Αναγέννησης στην έδρα της Ραχώνας

Με νίκη που συνδύασε και την πρόκριση έκανε η Αναγέννηση στην έδρα της Ραχώνας 3/3 στον όμιλο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ο Α.Σ Πρόμαχων.

Έτσι λοιπόν η Αναγέννηση θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή ένα ακόμα παιχνίδι ως φιλοξενούμενη σε ματς νοκ-αουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και πέναλτι) και στόχος φυσικά είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στους 8 της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Αναγέννησης χωρίς να πιάσει μία τρομερή απόδοση επικράτησε με 1-3 με σκόρερ τους Λαζαρίδη (2) και Γεωργιά. Πολλές χαμένες ευκαιρίες που έπρεπε να μετατραπούν σε τέρματα έχασε η ομάδα μας αλλά η νίκη ήρθε. Συγκεκριμένα στην πρώτη καλή φάση η Αναγέννηση ευτύχησε να προηγηθεί όταν ο Πισμισάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε κάποιες φάσεις που χάθηκαν αλλά από ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Λαζαρίδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας αλλά και τα δικά του. Έπειτα ένα λάθος στην άμυνα έφερε το γκολ για την Ραχώνα που σε τετ α τετ έφερε 2 αντιπάλους με τον Σαββουλίδη και ο ένας έδωσε έτοιμο πάρε-βάλε στον συμπαίκτη του για να κάνει το 1-2. Τέλος, και δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα σε μια αντεπίθεση καθώς όλη η ομάδα του αντιπάλου ήταν μπροστά ο Γεωργιάς σκόραρε για το 1-3 και αμέσως ήρθε το σφύριγμα για την λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

Αναγέννηση: Σαββουλίδης, Βερβελές ( Κοκκινίδης) , Αλεξανδρίδης Γ. , Ξανθόπουλος, Πισμισάκης (Περπερίδης), Κυζιρίδης, Θεοδωρούδης (Χατία) , Χαραβιτίδης (Γιουβάνογλου), Αλεξανδρίδης Κ. , Γεωργιάς, Λαζαρίδης.

Στον πάγκο ήταν οι : Τομπουλίδης, Χατία, Κοκκινίδης, Τερζής, Γιουβάνογλου, Περπερίδης, Στεφανίδης

Εκτός λόγω τραυματισμού ήταν ο Ασλανίδης, για αγωνιστικούς λόγους οι Αργυρίου και Κατηριάδης όπως και ο Γεροντίδης λόγω ηλικίας. (Γεννημένοςτο 2003)

Ραχώνα: Ψαραβελης , Αντωνιάδης, Ξενίδης, Ιωαννίδης, Γκαντσίδης, Κυζιρίδης, Ευθυμιάδης, Λαβιώτης, Γεωργιάδης, Δεληλάμπου, Δουλγέρης.

Στον πάγκο οι : Λολάτζε, Ξενίδης, Διαμαντόπουλος, Αντωνιάδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου