Friday, 19 April, 2024

Οι Νίκος Τζημογιάννης και Λευθέρης Ροδοβίτης στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Νίκου Τζημογιάννη

Για τον 32χρονο υψηλόσώμο στόπερ με καταγωγή από την Βέροια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η ποδοσφαιρική του αξία στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας είναι δεδομένη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες Βέροια, Παναιγιάλειο, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νάουσα και Αλμωπό, έχοντας συμμετοχές στην Α’ Εθνική και Β’ Εθνική καθώς και στο κύπελλο Ελλάδος αντίστοιχα.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Νίκος τόνισε τα εξής:
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Εδεσσαϊκού… Είναι περιττό να μιλήσω για το πόσο βαριά φανέλα έχει. Βρίσκομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον μιας και είμαι οικείος με πολλούς ανθρώπους στην ομάδα και στην πόλη. Καταρχήν εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και μετέπειτα υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσφέρω στην ομάδα αυτά που περιμένει.
Επίσης, ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου ακραίου επιθετικού Λευτέρη Ροδοβίτη.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του Εδεσσαϊκού, ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Ελπίδας Έδεσσας.
Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Λευτέρης, είπε:
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου την Ελπίδα Έδεσσας για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια συνεργασίας μας και που αποτέλεσε το σκαλοπάτι για να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εδεσσαϊκό μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν δίνοντας το 100% και στις προπονήσεις και στους αγώνες για να εκπληρώσουμε όλοι μαζι τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα ..εύχομαι καλή χρονιά να έχουμε με υγεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου