Thursday, 28 March, 2024

Ο Βασίλης Σαρρής από τα Γιαννιτσά, στη Δόξα Μαυροβουνίου

Σε “μάγο με δώρα” εξελίσσεται για τους φίλους της Δόξας Μαυροβουνίου, τα φετινά Χριστούγεννα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Καραντίνας.
Η νέα μεταγραφική “βόμβα” της ομάδας ακούει στο όνομα του 18 χρόνου Βασίλη Σαρρή, του κορυφαίου νεαρού επιθετικού και στράικερ σε ολόκληρη την Πέλλα που έχει δώσει ήδη πολλά διαπιστευτήρια των ικανοτήτων του και υπόσχεται ακόμη περισσότερα με την φανέλα της Δόξας Μαυροβουνίου.
Ο Βασίλης Σαρρής , γεννημένος το 2003 έχει ήδη απασχολήσει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο όταν το 2019 τον απέκτησε η Ξάνθη, εντάσσοντας τον στην ομάδα Κ17.
Μια μεταγραφή αποτέλεσμα των τρομερών επιδόσεων του στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ Πέλλας και Μακεδονίας με την φανέλα της Α.Α .Γ όπου είχε 68 γκολ και 28 ασίστ σε 72 συνολικά παιγνίδια και αναδείχθηκε δύο χρονιές πρώτος σκόρερ και στις δύο Ενώσεις
Η Ξάνθη ήταν μια σπουδαία και πολύτιμη εμπειρία για τον νεαρό αλλά σύντομη, καθώς η θρακική ομάδα βρισκόταν γενικώς σε πτωτική πορεία και δεν έδινε μεγάλη προσοχή στις υποδομές της.
Έτσι ο Σαρρής επέστρεψε στο Νομό και αποκτήθηκε από την Δόξα Μελισσίου, έχοντας πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα 2019-2020 της Α1 ΕΠΣ Πέλλας που διακόπηκε άδοξα λόγω covid.
Η περυσινή σεζόν ήταν ολοκληρωτικά χαμένη για όλους εξαιτίας του lockdown και η φετινή αποτελεί χρονιά επανεκκίνησης και για τον 18χρονο.
Με ύψος 1,90, ικανότητα να εκτελεί και με τα δύο πόδια, εξαιρετική τεχνική, ατομικά στατιστικά σε γκολ και ασίστ που εντυπωσιάζουν και κατακτήσεις 2 ηλικιακών πρωταθλημάτων με την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, ο Σαρρής είχε όπως αναμενόταν πολλές προτάσεις για ον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά τον κέρδισε η Δόξα Μαυροβουνίου με την οποία φιλοδοξεί να πετύχει την άνοδο στην Α1 και να αποδείξει την εκτελεστική του δεινότητα
Οι φιλοδοξίες του όμως ξεπερνούν τα στενά όρια του ποδοσφαίρου της Πέλλας και το όνειρο του είναι να βρεθεί κάποια στιγμή, μέσα από τις καλές εμφανίσεις του και την σκληρή δουλειά, στις εθνικές Κατηγορίες και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως αναφέρει ο Φίλαθλος Πέλλας.
Σε αυτή την επιλογή η ομάδα ποντάρει πολλά και μάλιστα με αρκετό μέλλον!
Πέρα όμως από αυτό, ο Πρόεδρος έχει βάλει στόχο την άνοδο, παρασύροντας και όλη την ομάδα που θέλει να την διεκδικήσει.
Ο ίδιος μας είπε: “Παρακολουθούμε με θέρμη τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις και ποντάρουμε πολλά στις επιλογές μας.
Συνδυάζοντας την εμπειρία με την νεανικότητα, που σίγουρα θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα. Εξάλλου έχουμε έναν καλό προπονητή (Μεσημερλής) αλλά και παίκτες διαμάντια.
Καλωσορίζω τον Βασίλη στην οικογένεια του Μαυροβουνίου και του εύχομαι να είναι γερός και αποδοτικός.
Εύχομαι επίσης καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου