Tuesday, 23 April, 2024

Ο Κωστογλίδης νέος τεχνικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ο Σταύρος Κωστογλίδης θα είναι ο εκλεχτός για την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ο Ημαθιώτης τεχνικός

που έχει ξαναδουλέψει ως βοηθός στην ομάδα πριν μερικά χρόνια, θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας, σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο συμβούλιο της ομάδας την Δευτέρα το βράδυ από τον Πρόεδρο.
Η Αναγέννηση προχωρά με τεχνικό εκτός Γιαννιτσών παρότι θεωρούταν δεδομένο ότι ο τεχνικός θα είναι από τα Γιαννιτσά σύμφωνα πάντα με την προγραμματικές δηλώσεις στην γενική συνέλευση.
Ο μέχρι πριν λίγο τεχνικός, Νίκος Μαβίδης τελικά δεν θα συνεχίσει, παρότι από πολλούς θεωρούταν δεδομένο ότι θα είναι εκ νέου στον πάγκο της ομάδας και είχε πάρει διαβεβαιώσεις ότι συνεχίζει, μια που ο πρόεδρος έκρινε την αλλαγή και έριξε στο τραπέζι το όνομα του Κωστογλίδη.
Ο Κωστογλίδης απασχόλησε και πριν λίγους μήνες την ομάδα και θα ήταν προπονητής από τον χειμώνα μετά την απομάκρυνση Καβακά, αλλά δεν ταίριαξαν οι συγκυρίες την τελευταία στιγμή… και δεν προέκυψε τότε η συνεργασία.
Ο πρόεδρος έκρινε να αλλάξει σχεδόν όλο το τεχνικό τιμ κρατώντας μόνο τον Κρυαβρυσιώτη βοηθό Βοτάρη που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κωστογλίδη.
Το υπόλοιπο σχήμα που περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση θα απαρτίζεται σύμφωνα με πληροφορίες από γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων από την γειτονική Ημαθία.
Ο Κωστογλίδης τα τελευταία 2 χρόνια είχε πετυχημένες χρονιές με την Αγκαθιά που φημιζόταν η ομάδα για το εξαίσιο αμυντικό τρόπο παιχνιδιού.
Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου