Thursday, 28 March, 2024

Παραίτηση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πέλλας, Α. Φασουράκη με αιχμές

Προς τον κ Πρόεδρο της ΕΠΣ Ν. Πέλλας

“Κύριε Αντωνίου,
Σας καλώ να θυμηθείτε την πορεία σας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έστω και τώρα και να ορθώσετε το ανάστημά σας στα συμφέροντα διαιτητικών κύκλων.
Όταν ξεκινήσαμε μαζί τον αγώνα πριν από δυόμισι χρόνια, είχαμε θέσει ως στόχο την αναγέννηση του πολύπαθου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τη διαφάνεια και την ισονομία. Καθ’ όλο αυτό το διάστημα υπέπεσαν στην αντίληψή μου (και σας επισήμανα επανειλημμένως) περιστατικά που έρχονταν σε αντίθεση με τις παραπάνω αρχές και είτε δεν αντιμετωπίστηκαν καθόλου, είτε αντιμετωπίστηκαν με ημίμετρα, κατά την άποψή μου λόγω της δικής σας αναβλητικότητας και αδιαφορίας. Η τακτική αυτή, δυστυχώς, δεν υπαγορευόταν από άποψη διοίκησης, κάτι το οποίο θα μπορούσα να σεβαστώ, αλλά υποψιάζομαι από εκλογική σκοπιμότητα, γεγονός που με βρίσκει παντελώς αντίθετο και σε καμιά περίπτωση δεν υπηρετεί τους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ουδέποτε με συγκίνησαν τα αξιώματα και «οι καρέκλες, δεν θα μπορούσα να σωπάσω σε αυτά που βλέπω μόνο και μόνο για να διατηρήσω την θέση μου στην ΕΠΣ Πέλλας, ενώ κατά την άποψή μου, η Ένωση βαδίζει σε λάθος μονοπάτια και πάντως δεν υπηρετεί τους σκοπούς που πίστεψα και στρατεύτηκα πριν από δυόμισι χρόνια.
Τιμώ και σέβομαι τον αγώνα του καθενός στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είναι όμως φανερό ότι υφίσταται διαφορά φιλοσοφίας τέτοια, που δεν επιτρέπει την παρουσία μου στα δρώμενα της Διοίκησής σας, όπως αυτή εσφαλμένα λειτουργεί, κατά την άποψή μου.
Πιστός μόνο στα ερασιτεχνικά Σωματεία του νομού, στη διαφάνεια, στην εφαρμογή των κανονισμών προς όλες τις κατευθύνσεις και στο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ, σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πέλλας.
Ευχαριστώ”
Φασουράκης Αθανάσιος

Παραίτηση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πέλλας, Α. Φασουράκη με αιχμές

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου