Wednesday, 24 April, 2024

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γαλατάδων Χρήστος Ουγγρίνης

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γαλατάδων Χρήστος Ουγγρίνης

Την παραίτησή του από πρόεδρος του Ολυμπιακού Γαλατάδων γνωστοποίησε ο Χρήστος Ουγγρίνης με την ακόλουθη επιστολή:

Φίλες και φίλοι του Ολυμπιακού Γαλατάδων ύστερα από έξι συνεχόμενα χρόνια ενασχόλησης με την ομάδα μας, λόγω πολύ μεγάλων επαγγελματικών υποχρεώσεων και λόγω της αναξιοπιστίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ήρθε η ώρα να παραιτηθώ από την θέση του προέδρου αυτής της ιστορικής ομάδας.

Η θητεία αυτής της διοίκησης ήταν μεταβατική και μάλιστα μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος, που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό και είχε να φέρει εις πέρας τέσσερις πολύ σημαντικούς στόχους για την βιωσιμότητα της ομάδας, τους οποίους πέτυχε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πρώτον η απεμπλοκή από τη δικαστική διαμάχη που είχε η ομάδα με το ΚΤΕΛ λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον Δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου για πληρωμή των μετακινήσεων της ομάδας το 2008-2010. Η διοίκηση ήρθε σε πολύ ωφέλιμο διακανονισμό με το ΚΤΕΛ, αποσύρθηκε η μήνυση και το ποσό μειώθηκε κατά το ένα πέμπτο.

Δεύτερο ανανεώθηκε πλήρως όλος ο παλαιωμένος εξοπλισμός και ιματισμός της ομάδας, συντηρήθηκε και βάφτηκε η κερκίδα και όλες οι εγκαταστάσεις του γηπέδου και αγοράστηκε ιδιόκτητο χλοοκοπτικό μηχάνημα για τη συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου μιας και δεν είχαμε καμία βοήθεια από τον Δήμο Πέλλας σε αυτό το θέμα.

Τρίτο μετά από πολλά χρόνια η ομάδας μας εκπροσωπήθηκε με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Αντωνίου και τον Γιάννης Ξανθόπουλο στις μικτές της ΕΠΣ Πέλλας.

Και τέταρτον η ομάδα αγωνιστικά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας αν και πολλοί «φίλοι» προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για το αντίθετο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και όλους όσους δεν το έκαναν γιατί αυτό με έκανε πιο δυνατό. Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, του ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, τους ροδακινοπαραγωγούς των Γαλατάδων που μας στήριξαν, τους χορηγούς μας, τους παράγοντες της ΕΠΣ Πέλλας, τους διαιτητές και την Επιτροπή Διαιτησίας και τον φίλαθλο κόσμο μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω δύο ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία αυτής της ομάδας. Είναι ο Χρήστος Πλέσκας και ο Δημήτρης Σιολόδης που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτή η ομάδα.

Τέλος, θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό της ομάδας όπου και όποτε μου ζητηθεί από τη νέα διοίκηση που θα βγει από τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 24/5.

Με τιμή
Χρήστος Ουγγρίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου