Friday, 29 March, 2024

Παραμένουν στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης οι Α. Βοτάρης και Π. Κίτσας

Παραμένουν στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης οι Βοτάρης και Π. Κίτσας

Το Δ.Σ. βρίσκετε στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, βασικούς συντελεστές στην περυσινή μεγάλη πορεία του Απόλλωνα προς την Γ΄ Εθνική. Αυτοί είναι ο 39χρονος αμυντικός Άγγελος Βοτάρης, ο αρχηγός και ζωντανή ιστορία του Απόλλωνα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στον Απόλλωνα της Γ΄ Εθνικής όταν αγωνίστηκε σε αυτήν την κατηγορία και πάλι πριν από 13 χρόνια, με πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα η εμπειρία του σε εθνικές κατηγορίες.

Επίσης ο 30χρονος μεσοαμυντικός Κίτσας Παναγιώτης θα φοράει και την νέα χρονιά την φανέλα του Απόλλωνα συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας κατά την περυσινή χρονιά. Στην ομάδα θα συνεχίσουν φυσικά και οι νεότεροι ποδοσφαιριστές της, Δανιηλίδης, Σιδέρης, Πάρδας, Σερβετάς, Δέλλιος, Τσιόπτσης, Πίγγας, Γκόγκος κάποιοι εκ των οποίων ηλικιακά θα συμμετέχουν στην Κ 17 ομάδα που θα δημιουργήσει ο Απόλλων.

Παρελθόν από την ομάδα οι Δημήτρης Βοτάρης, Σπύρος Φανιάδης και Στέφανος Βεζυριανόπουλος

Κατόπιν συνάντησής τους με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Θεοδωρίδη, οι Βοτάρης Δημήτρης, Φανιάδης Σπύρος, και Βεζυριανόπουλος Στέφανος μένουν ελεύθεροι από τον Απόλλωνα. Ο πρόεδρος εκ μέρους και του Δ.Σ. του Απόλλωνα ευχαρίστησε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την σημαντική προσφορά τους στην περυσινή πετυχημένη χρονιά της ομάδας με την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία που είχαν όλο το χρόνο, ευχόμενος κάθε επιτυχία σε όποια επιλογή κάνουν στο μέλλον.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου