Thursday, 28 March, 2024

Ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γιαννιτσών: Απούσα η Πολιτεία – Εμείς δίνουμε το παρών για την ομάδα

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη διοίκηση του ΑΣ Εθνικού Γιαννιτσών και με μια συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας, Σάββα Ατματζίδη

εμείς οι ποδοσφαιριστές, με αίσθημα σεβασμού στην ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών και κυρίως αγάπης για το άθλημα το οποίο υπηρετούμε αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και σε όποια αγωνιστική υποχρέωση έχει η ομάδα μας από εδώ και στο εξής… αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που υπάρχουν και τις θυσίες που θα γίνουν από την πλευρά της διοίκησης από εδώ και στο εξής εφόσον η Πολιτεία φαίνεται να είναι “απούσα” πήραμε την απόφαση να βοηθήσουμε όλοι μαζί, ώστε να διατηρηθεί το ίδιο το άθλημα πρώτα απ’ όλα ζωντανό και επιπλέον για την προσπάθεια που αρχίσαμε και θέλουμε να τελειώσουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Επιπλέον νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία μας τον πλέον πρώην προπονητή μας, Φώτη Μητσάκη που για προσωπικούς λόγους, δυστυχώς δεν μπορεί να είναι μαζί μας στην προσπάθεια αυτή.
Εμείς του υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε περήφανο γιατί ήταν δίπλα μας και μας στήριζε πάντα! Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία και να είναι χαρούμενος! Ραντεβού στο γήπεδο και καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς και πάνω απ’ όλα υγεία και υπομονή σε όλο τον κόσμο!
Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γιαννιτσών!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου