Friday, 29 March, 2024

Ποιος είναι ο νέος προπονητής του Μ.Α. Άρνισσας;

Το Σέντρα Πέλλας σας παρουσιάζει τον Χρήστο Μπαϊρακταρίδη, τον άνθρωπο που ανέλαβε να οδηγήσει τον Μέγα Αλέξανδρο Άρνισσας εκεί που ανήκει και παράλληλα να αναδείξει τα ταλέντα της Βεγορίτιδας.

Ο 50χρονος Χρήστος Μπαϊρακταρίδης «υπηρετεί» την ομάδα της Άρνισσας τα τελευταία 34 χρόνια από διάφορα πόστα.

Μεγάλωσε στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Προοδευτικής Τούμπας.

Σε ηλικία 12 ετών μετακόμισε στην Άρνισσα και πήγε αμέσως στον ιστορικό Μέγα Αλέξανδρο Άρνισσας αλλά για να μπορέσει να αγωνιστεί έπρεπε να φτάσει το ηλικιακό όριο.

Από τότε που απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστεί έχει καταγράψει πάνω από 900 συμμετοχές στην ομάδα.

Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής παίρνοντας ειδικότητα προπονητή ποδοσφαίρου και αυτή την στιγμή είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA-A.

Τον Ιανουάριο του 2018 ανέλαβε την οργάνωση των Ακαδημιών του συλλόγου, οι οποίες έχουν παιδιά από σχεδόν όλο τον ορεινό όγκο της περιοχής, την Παναγίτσα, τον Άγιο Αθανάσιο, την Ζέρβη κ.α. και η χημεία που υπάρχει είναι πολύ καλή ενώ και η στήριξη των γονέων σημαντική.

Επίσημα εκτός από προπονητής της πρώτης ομάδας θα είναι και υπεύθυνος Ακαδημιών και με αυτήν του την ιδιότητα έθεσε ως πρώτο στόχο να λάβει μέρος την επόμενη χρονιά στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Πέλλας με όλα τα τμήματα και παράλληλα επιθυμία του είναι να προσληφθούν ακόμη δύο προπονητές για την ακαδημία, στα πρότυπα των εγνωσμένων ακαδημιών του νομού με απώτερο σκοπό το μέλλον της περιοχής και να ζωντανέψει το ποδόσφαιρο του λεκανοπεδίου της Βεγορίτιδας.

Τον κύριο Μπαϊρακταρίδη του αρέσει να έχει παίκτες «δουλευταράδες», να μη φοβούνται την προπόνηση, να παίζει με παιδιά της περιοχής και όσο πιο νεαροί είναι τόσο το καλύτερο για αυτόν.

Φέτος θέλει να βάλει τις βάσεις έτσι ώστε στο μέλλον η ομάδα να ανέβει στην Α1 κατηγορία, εκεί που και ο ίδιος την είχε συνηθίσει να παίζει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου