Thursday, 25 April, 2024

Πρόμαχοι Αλμωπίας – Δόξα Μελισσίου 1-2

Για το πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου, η πρωτοπόρος Δόξα Μελισσίου, παρά τις σημαντικές απουσίες (Βερβελές, Τζάτζης, Μαμής, Σιδηρόπουλος, Φάβας)

και το βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχή, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στη δύσκολη έδρα της σκληροτράχηλης και ιδιαίτερα ισχυρής φέτος ομάδας των Προμάχων επιβλήθηκε με σκορ 1-2 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Με κορυφαίο και σκόρερ τον πολυτάλαντο κι έμπειρο Σερέτη, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του, κατάφεραν, παρότι δέχτηκαν μόλις στο 5΄ την ψυχρολουσία από αδράνεια της άμυνας, που εκμεταλλεύτηκε ο Καλογιάννης κι έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα, πίεσαν τους γηπεδούχους δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 32΄ με τον κορυφαίο παίκτη τους Σερέτη, πέτυχαν το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, οι πρωτοπόροι μπήκαν δυνατά, έλεγξαν το παιχνίδι και στο 51΄από κοντά μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Δουλγερίδης πέτυχε το νικητήριο γκολ (1-2). Στη συνέχεια δημιούργησαν, έχασαν ευκαιρίες και είχαν κι ένα δοκάρι σε σουτ του Τσάλμα. Διαμαρτυρήθηκαν σε μια φάση για πέναλτυ, σε ανατροπή του Τσάλμα.
Στο 80΄ τραυματίστηκε κι αποχώρησε ο Σερέτης, κορυφαίος των νικητών με χτύπημα στο γόνατο. Δίκαια η νίκη των φιλοξενούμενων, από τη συνολική εικόνα του ματς. Το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή κ. Τρυψιάνη, βρήκε νικητές τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ.
Από τους νικητές ουδείς υστέρησε, με κορυφαίους τους Σερέτη, Μιχαηλίδη, Ραμπούση, Τουλγαρίδης, Χατζηδάκη και Τσάλμα.
Η διαιτησία των κκ Τρυψιάνη ( Δέλλιου-Μίλτση) καλή.
Η σύνθεση των Προμάχων: (Δεμίρης), Μπελιτάσιος, Kullafi (Ledi), Σατζάκης (Σέλκος), Νάνος (Μεσκίνης), Άτζος, Τσιμτσιρίδης, Μούγιος, Μίτσκας, Καλογιάννης, Μπογδάμης, Gazi.
Η σύνθεση της Δόξας: (Σ. Ντιμτσούδης), Καραογλανίδης, Ραμπούσης, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Φουρέιρα (Σέλγκου), Μιχαηλίδης, Νιοράτζε, Χατζηδάκης, Τσάλμας (Ιτσκος), Σερέτης (Ρομάντζης) Τουλγαρίδης (Γιοβάνογλου)
Ευχαριστήριο της Δόξας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, προς τον Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΩΝ, για την ΑΡΙΣΤΗ φιλοξενία στον αγώνα που διεξήχθη την 10/02/2018, στο Δημοτικό Στάδιο «Χρίστος Τζιβάνης» Προμάχων, μεταξύ των ομάδων Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΟΙ-ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ για το πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας.
Επιφυλασσόμεθα για την ανταπόδοση της ευγενικής σας φιλξενίας.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

*φωτο προμαχιώτικα νέα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου