Friday, 19 April, 2024

Πρόσκληση εγγραφής στην ακαδημία ποδοσφαίρου ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών

Πρόσκληση εγγραφής στην ακαδημία ποδοσφαίρου ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μια νέα σχολική και αθλητική χρονιά ξεκινάει για τους νέους μαθητές, τα παιδιά μας, γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας, η ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας της πόλης μας Γ.Α.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» ξεκινάει για μια ακόμη χρονιά με σταθερά χαμηλή μηνιαία συνδρομή και παράλληλα με το μεράκι και τη φιλοδοξία να συνεχίσει και να διευρύνει την επιτυχημένη αθλητική πορεία των προηγούμενων ετών. Για το σκοπό αυτό συνεχίζει στο τεχνικό team η πετυχημένη τριπλέτα των προηγούμενων χρόνων (Μπάρμπας Αν.-Καρακάσης Εμ.-Κουτίδης Αλέξ.).  Εξάλλου το ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της πόλης μας, δεν λειτουργεί με γνώμονα το κέρδος, αλλά αποτελεί συλλογική προσπάθεια των μελών – γονέων για την γαλούχηση των παιδιών μας με αρχές, υγιή πρότυπα και αξίες, που θα τα θωρακίσει απέναντι σε κακές επιρροές και θα τα κρατήσει μακριά από πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια αλλά μην ξεχνάμε ότι αποτελεί και τη δεξαμενή από την οποία τροφοδοτείται η ανδρική ομάδα . Σταθερή επιδίωξη είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη και ενεργή παρουσία και συμμετοχή των γονιών ώστε με τη συλλογική προσπάθεια, να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα παιδιά μας.
Οι προπονήσεις των Παίδων-2001/2002 (και οι εγγραφές για όλα τα τμήματα)  ξεκινούν κανονικά τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 16:30 στον αθλητικό χώρο του Πλατανότοπου (κεντρικό γήπεδο).
Τα υπόλοιπα τμήματα(Προπαίδες:2003-2004, Τζούνιορ:2005-2006, Προτζούνιορ:2007 – 2008 και Μπαμπίνι, 2009 και πάνω) ξεκινούν τη Δευτέρα 31/8 στις 18:00.
Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς και παιδιά να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στη συλλογική μας προσπάθεια. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει σπεύσουν όσο το δυνατό νωρίτερα, για να καταρτίσουμε έγκαιρα τα τμήματα και να οργανώσουμε την καλύτερη συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Μυστρίδης Παναγιώτης 6971816046.

Το Δ.Σ. του
Γ.Α.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου