Friday, 26 April, 2024

Σεβαστειανά 2018: Η ομάδα για τη φετινή της πορεία στο θεσμό του κυπέλλου

Στην ομάδα των Σεβαστειανών για τη φετινή της πορεία στο θεσμό του κυπέλλου και στην άνοδο της στην Α κατηγορία

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στον ημιτελικό του κυπέλλου από τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ με σκορ 0-5.

Ένα παιχνίδι που παρά τη διαφορά ποιότητας του αντιπάλου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας φάνηκαν στα πρώτα λεπτά να πιστεύουν στις δυνατότητες τους και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Μια κόκκινη κάρτα στο 20λεπτο δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια της ομάδας που συνέχισε να μάχεται.

Η ποιότητα των φιλοξενουμένων, αλλά και η αριθμητική υπεροχή στη συνέχεια του παιχνιδιού ήταν καθοριστική στο να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε  σε κάποια άτομα που από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας μας βρίσκονται δίπλα μας ακούραστοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας. Παύλε, Μαρία, Άσια, Χριστίνα, Βιολέτα, Αναστασία, Κώστα, κύριε Γιάννη, κυρία Μαρία, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα όσα προσφέρεται στην ομάδα και για την ανιδιοτελή προσφορά σας στον σύλλογο, είστε και εσείς ένα κομμάτι που συνετέλεσε στην φετινή πορεία της ομάδας μας.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στον κόσμο μας που η στήριξη του για ακόμη μια φορά ήταν τεράστια.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος την Γ εθνικής κατηγορίας, χωρίς τραυματισμούς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου