Friday, 19 April, 2024

Στην Σέντρα…

Καλησπέρα καλησπέρα να είστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί και με καλή διάθεση. Ήρθε και το Πάσχα, ο Θεός να σας έχει καλά να περάσετε όμορφα μαζί με τους αγαπημένους σας.

*Δεν καταλαβαίνει τίποτα το Μελίσσι, δύσκολα ή εύκολα περνάει τα εμπόδια ένα ένα και οδηγεί την κούρσα στην Α1 κατηγορία. Εδώ και πολλές αγωνιστικές, εδώ θα σκαλώσει, εκεί θα σκαλώσει το Μελίσσι, λένε πάρα πολλοί. Τώρα θα ξεφουσκώσει, ύστερα θα ξεφουσκώσει λένε άλλοι τόσοι, όμως η Δόξα παραμένει στην κορυφή και μάλιστα έχουμε διανύσει 21 αγωνιστικές.

*Το μόνο σίγουρο για το Μελίσσι είναι ότι τους έχει τρελάνει όλους και αναρωτιούνται που το πάει η ομάδα του Θεοδόση Ντιμτσούδη.

*Λοιπόν, να σας πω εγώ που το πάει, επειδή μίλησα με κάποιους ανθρώπους που ορίζουν τις τύχες της ομάδος. Η Δόξα Μελισσίου έχει σκοπό και στόχο να το πάει μέχρι τέλους, θέλει να γράψει ιστορία και να ανέβει Γ’ Εθνική.

*Η αίσθηση μου είναι ότι μετά το Πάσχα θα παιχτούν κάποια παιχνίδια μεταξύ των ομάδων παρασκηνιακά και κάτω από το τραπέζι. Η υπόθεση κορυφή έχει πολλά σενάρια και το έργο θα τραβήξει πολύ μακριά αν το Μελίσσι καταφέρει να κερδίσει την επόμενη Τετάρτη τον Εθνικό. Κρατήστε αυτό που σας γραφώ.

*Η υπόθεση της μετακίνησης της ομάδος του Μελισσίου μαζί με το ΑΦΜ του στα Γιαννιτσά έχω την εντύπωση ότι συζητιέται όλο και πιο έντονα και ζωηρά στην πόλη. Τώρα βέβαια αυτό είναι ένα εγχείρημα που για να υλοποιηθεί θέλει πολλή δουλειά, πολλές συζητήσεις και το κυριότερο να βγει η ομάδα Γ’ Εθνική.

*Φυσικά όλα αυτά που ακούγονται είναι εξαιτίας της πλήρους ανυπαρξίας της άλλοτε κραταιάς και ιστορικής Αναγέννησης γιατί απλά το μαγαζί αυτό σιγά σιγά κλείνει.

*Στον Εθνικό κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους, δεν λένε τίποτε, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, βέβαια η ομάδα έμεινε πίσω στη βαθμολογία, αλλά τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει για την υπόθεση των play off.

*Όσο υπάρχει ρευστότητα στην κορυφή της βαθμολογίας ανοιχτή είναι η υπόθεση της διεξαγωγής των play off και φυσικά το ερώτημα είναι με πόσες και ποιες ομάδες θα διεξαχθούν, με 4 με 3 ή με 2.

*Μπορεί το Μαυροβούνι να θεωρείται φαβορί για την άνοδο από πολλούς όμως υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να την βάλουν σε μπελάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τέο και ο Σίμος και οι υπόλοιποι στην ομάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση γιατί απλά ο μπελάς θα έρθει από τα κεραμίδια.

*Για την ομάδα του Σαββουλίδη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, το μαγαζί δεν έχει μέλλον, ούτε επόμενη μέρα. Ο ιστορικός σύλλογος της Αναγέννησης που έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες δεν έχει μέλλον με αυτήν την διοίκηση και με αυτό το χρέος που κουβαλάει. Θα μείνουν μόνο οι αναμνήσεις των παλιών καλών εποχών.

*Στην Πέλλα αυτή η ήττα από την Κρύα Βρύση με 1-0 τους πείραξε όχι τόσο για την απώλεια των τριών βαθμών, αλλά για τη συνολική εικόνα της ομάδας, αν και βέβαια υπάρχει βάσιμη δικαιολογία λόγω της απουσίας  5 βασικών παικτών από τραυματισμούς και τιμωρίες.

*Είναι ξεκάθαρο ότι η Νίκη Αξού καθάρισε τη μπουγάδα, ενώ η υπόθεση των play off μεταφέρεται μεταξύ Σταυροδρομίου και Αμπελειών, θα έχει συνέχεια αυτή η κόντρα των δυο ομάδων μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου