Friday, 29 March, 2024

Στις 13/6 η Γ.Σ. του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Στις 13/6 η Γ.Σ. του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 για την απερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με μοναδικό θέμα συζήτησης την προκήρυξη της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Κρύας Βρύσης με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

– Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός περιόδου 2015 – 16
– Προγραμματισμός και στόχοι της ομάδας και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 17
– Εκλογή νέου Δ.Σ.

Πέρα από την απόφαση για την Γ.Σ. συζητήθηκε η φετινή παρουσία της ομαδας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, κυρίως όμως η ανάγκη να πλαισιωθεί ο σύλλογος και ιδιαίτερα το νέο Δ.Σ. από περισσότερα και καινούρια πρόσωπα, θέτοντας ουσιαστικά τις παραιτήσεις των νυν μελών του Δ.Σ. στην διάθεση της επερχόμενης Γ.Σ. και την εκλογή ενός νέου ανανεωμένου Δ.Σ.
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την συμμετοχή στο νέο Δ.Σ.υπό κάποιες προϋποθέσεις και κάποιων μελών από το νυν.. Σε κάθε περίπτωση πάντως όλα θα εξαρτηθούν από την συμμετοχή των φίλων και μελών του συλλόγου στην Γ.Σ. αλλά και την διάθεση για ενασχόληση με τα κοινά της ομαδας από νέα πρόσωπα !
Αυτές τις 10 μέρες που μεσολαβούν μέχρι την Γ.Σ. θα γίνουν καποιες διερευνητικές συζητήσεις τόσο από τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρίδη αλλά και όσους αγαπάνε και θέλουν να βοηθήσουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Συνεπώς το κάλεσμα της ομάδας είναι ανοιχτό προς κάθε φίλο της που θέλει να την στηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο την νέα ποδοσφαιρική χρονιά!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου