Saturday, 20 April, 2024

Στον τελικό τα Γιαννιτσά 0-5 κέρδισαν τα Σεβαστειανά για το κύπελλο Πέλλας

Στον τελικό τα Γιαννιτσά 0-5 κέρδισαν τα Σεβαστειανά  για το κύπελλο Πέλλας

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας πήρε σήμερα ο Α.Σ. Γιαννιτσά καθώς επιβλήθηκε με 5-0 στην έδρα του Α.Σ. Σεβαστιανα 2018.

Όπως φανερώνει και το τελικό σκορ η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν παραπάνω από εμφανής, καθώς τους χωρίζουν και 3 κατηγορίες.Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν ο Σαμαράς (31′), Ξανθόπουλος (37′), Πρέτσι (41′,76′) και Μαυρομάτης (46′).

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Τοψή, Πλατσιώτα Στ., Μπαμπαλή, Ξανθόπουλο, Χατζόπουλο, Αθανασιάδη, Σαμαρά, Δεληχατζή, Χατζηαλεξιάδη, Χαραβητίδη και Πρέτσι ενώ στον πάγκο βρίσκονταν οι: Μούτσα, Γαλούπης, Ιωσηφίδης, Τασιώνας, Παπακαρμέζης, Τσιάκαλος, Μαυρομάτης και Πετράκης.

Το παιχνίδι δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική, μια που η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν  σαφώς μεγάλη.

Τα Σεβαστειανα κράτησαν το 0-0 μέχρι το 30′ μέχρι εκείνο το σημείο παρότι χώριζαν τις 2 ομάδες αρκετές κατηγορίες, κρατούσαν στο σκορ με το πάθος τους.

 Στο 28′ αποβλήθηκε ο Θεοδωρου των γηπεδούχων , ορθή η απόφαση του διαιτητή παρότι οι τοπικοί φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν μια που αντέδρασε σε φάουλ του Χατζηαλεξιάδη .Στο 33′ με τον Σαμαρά άνοιξαν το σκορ τα Γιαννιτσά και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο  εύκολα για τα Γιαννιτσά μέχρι το τέλος του 1ου ημίχρονου που σκόραραν και με τον Ξανθόπουλο στο 39′ και 45′. Στο 54′ ο Μαυρομάτης έκανε το 0-4 και στο 85′ ο Πρετσι το τελικό 0-5. Στην επανάληψη χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες από τα Γιαννιτσά για μεγαλύτερο σκορ.

Γιαννιτσά: Τοψής, Πλατσιώτας, Μπαμπαλής, Ξανθόπουλος, Χατζόπουλος, Αθανασιάδης57′ Παπακαρμέζης, Σαμαράς 57’Πετράκης, Δεληχατζής 46’Τασιώνας, Χατζηαλεξιάδης 46’Μαυρομάτης, Χαραβητίδης Πρετσι.

Γ. Χατζηχρήστος-φώτο Π. Σαρακινίδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου