Thursday, 18 April, 2024

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας σε όλες τις ομάδες της Αλμωπίας

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας σε όλες τις ομάδες της Αλμωπίας

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλες τις ομάδες της Αλμωπίας, οι οποίες αγωνίστηκαν την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας.

Ιδιαίτερα συγχαίρω τον Άρη Λουτρακίου και τον Α.Σ. Πρόμαχοι για την άνοδό τους από την Α’ Κατηγορία στην Α1 Ερασιτεχνική, καθώς επίσης και την Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου και την Δόξα Μεγαπλατάνου για την άνοδό τους από την Β’ στη Α’ Κατηγορία. Η προσπάθεια που κατέβαλαν ήταν αξιοσημείωτη και τα αποτελέσματα δικαίωσαν όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές αλλά και το φίλαθλο κοινό για την στήριξη που παρείχε.

Επίσης, δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στη μεγάλη προσπάθεια του ιστορικού Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος παρότι δεν κατάφερε να ανέλθει στη Γ’ Εθνική όπως επιθυμούσε, έδωσε στο φίλαθλο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αθλητισμό υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και του χρόνου και θα αποδώσει καρπούς.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, καλή συνέχεια από τη νέα σαιζόν όπου οι απαιτήσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες, με διάθεση, αθλητικό πνεύμα και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ στα γήπεδα.

Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου